Peter Thomas Roth


Her finner du vårt store utvalg av de herlige hudpleieproduktene fra Peter Thomas Roth. Les mer om de luksuriøse hudpleieproduktene fra Peter Thomas Roth, og finn ut mer om historien bak merket - akkurat her!

46 Produkt(er)

Bak Peter Thomas Roth

Innovative formuleringer med forbløffende resultater

Hos Peter Thomas Roth Clinical Skin Care er filosofien enkel.
Med inspirasjon fra skjønnhetsremedier og aktive ingredienser anvendt i sitt opphavsland, Ungarn, har han klart å kombinere tradisjonell og virksom hudpleie med den nyeste teknologien, som sikrer høyeffektive formularer med tydelige resultater.

Lidenskapen for hudpleie stammer fra Peter Thomas Roths egne erfaringer og opplevelser med hudproblemer. Han startet med å søke etter effektive produkter mot akne, og som tiden gikk vokste hans interesse seg også for anti-age produkter og produkter til beskyttelse av huden mot bl.a. solstråler. 

Peter Thomas Roth-produktserien består i dag av et omfattende utvalg av produkter solgt over hele verden. Skapt for å kunne tilpasses det enkelte individs hudpleiebehov kan serien anvendes til alle hudtyper og hjelper aktivt med å behandle alle former for hudpleie-utfordringer - fra topp til tå.

En del av arven

Peter Thomas Roths lidenskap for hudpleie kommer ikke utelukkende fra hans søken etter effektive og virksomme produkter. Han kommer nemlig fra en familie som på 1800 og 1900-tallet eide to kursteder i Ungarn.  

Da han lanserte sitt firma i 1993, bygde han produktene på de beroligende og helbredende mineraler fra de ungarske termiske kilder, som ble brukt på familiens kursteder. I dag har han stadig arven med seg, men han har kombinert det tradisjonelle med innovative ingredienser.


Populære produkter fra Peter Thomas Roth

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av luksusprodukter fra Peter Thomas Roth, og du kan bli klokere på noen utvalgte produkter her:

Peter Thomas Roth Instant Frimx Eye

Er du lei av mørke ringer og dype rynker under øynene, og har du prøvd flere forskjellige øyenkremer uten å se noen former for resultater? Så er Instant Frimx Eye uten tvil den perfekte øyenkremen til deg! Kremen nærer og pleier din hud, og du vil se øyeblikkelige resultater i form av oppstramming, kortvarig løft og en jevn og smidig hud under øynene.

Kanskje du har sett Instant Frimx Eye på TikTok, hvor øyenkremen har gått viralt!

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Ønsker du et hudpleieprodukt som gir deg den fineste glød og utstråling, så er Pumpkin enzyme mask ditt perfekte match! Den fantastiske peelingmasken er formulert med AHA, gresskarenzymer, samt Aluminiumoksidkrystaller, som effektivt eksfolierer huden og medvirker til en mer ensartet og ungdommelig hud. 

Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions Toner

Vil du si farvel til dine tydelige porer og fine linjer? Med Glycolic Solutions 8% toner får du en dybderensende toner som minimerer ujevnheter i huden, booster cellefornyelsen og beroliger huden.

Peter Thomas Roth 24k Gold Mask

Prøv denne fantastiske ansiktsmasken som gir deg en skjønn og ungdommelige glød! Masken er, bokstavelig talt, formulert med ingredienser som er gull verdt for huden og dens skjønnhet! 24k Gold Mask er nemlig beriket med 24k gull, som strammer opp huden og etterlater den med den flotteste glød!


Kjøp de fantastiske produkter fra Peter Thomas Roth hos Med24.no, hvor du alltid får den beste rådgivning fra våre hudpleie eksperter. Når du handler hos oss, får du bærekraftig levering rett til døren, så du behøver ikke vente lenge på dine skjønne hudpleieprodukter fra Peter Thomas Roth!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.