Kundeservice
0 varer
Kurv

Personvern

Personvern - Med24.noE-markedsføring
Som medlem mottar du løpende vårt nyhetsbrev. Medlemsbrevet inneholder informasjon om virksomheten og våre produkter, relevante tilbud og lignende. Du mottar kun nyhetsbrevet om du har valgt å abonnere på det. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement på nyhetsbrevet. Du kan også velge å avslutte abonnementet direkte i nyhetsbrevet gjennom å klikke på "Avslutt abonnement".
I nettbutikken har vi en "tilbake på lager" funksjon. Om en vare er utsolgt kan du velge å få en e-post når varen igjen er på lager. Denne e-posten inneholder ikke markedsføring, kun lageropplysninger om det aktuelle produktet.

Nyhetsbrev
Som butikk tar vi kun vare på den informasjonen vi trenger for å kunne sende din ordre. Dvs navn, adresse, e-post og relevante produktdata. Om du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du ca en gang pr uke vårt nyhetsbrev som inneholder nyheter, tilbud og andre produktoppdateringer. For å kunne tilby denne tjenesten lagres din informasjon i en sikker database som kun anvendes til markedsføring av våre produkter. All informasjon i databasen er helt anonym og videreformidles aldri til tredje person.
Din e-postadresse lagres i vår database for markedsføring av våre produkter. Vi gir aldri videre din e-postadresse til tredje person.
Om du vil avslutte ditt abonnement på vårt nyhetsbrev kan du avregistrere deg på vår web side. Du kan også avslutte abonnementet direkte i vårt nyhetsbrev ved å klikke på linken "avslutt abonnement"

Den data ansvarlige er Med24.no

Cookies

En cookie innebærer at handlingene til brukeren på et nettverk registreres hos brukeren (på brukerens harddisk). På denne måten vet serveren neste gang (på f.eks. en web-side) hvem brukeren er. Det lagrer ikke informasjon som kan lede til en person, men snarere informasjon om brukerens handlinger på en webside. For eksempel et brukernavn i forbindelse med login til en bestemt del av nettstedet. En cookie lagres på brukerens harddisk sammen med bufrede filer. En cookie er med andre ord en tekstfil som sendes fra brukerens nettleser fra en server og lagres på datamaskinens harddisk. Brukeren kan i nettleserens innstillinger velge å få informasjon om når en cookie mottas, eller velge å ikke bruke cookies.
På Med24.no brukes cookies for å optimalisere web siden og tilhørende funksjoner. Cookies brukes for å:
 - øke brukervennligheten
 - huske hvilke varer som legges i handlekurven når kunden handler i nettbutikken.

Cookies fjernes på følgende måte.
Om du velger å la vår nettbutikk "huske" dine login opplysninger til neste gang du handler, kommer denne informasjonen til å lagres i en cookie på datamaskinen. Du kan fjerne disse cookiene. I Internet Explorer 5.x gjøres det under menyen "Funksjoner" -> "Innstillinger" -> "Slett informasjonskapsler". Dine personlige opplysninger ligger på et sikkert nettverk, og kan kun ses av et fåtall medarbeidere med spesielle rettigheter. Når du handler hos oss gjøres det på en sikker server. Alle personlige data sendes via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og blir lagret sikkert i vår database. Kunden kan alltid be om å bli slettet fra mailng lister eller slettet helt fra våre databaser. Personopplysninger blir lagret til vi mottar beskjed om at de ønskes fjernet. Kunden kan alltid få opplyst hvilke opplysninger Med24.no har om kunden.

Loggstatistikk
Loggstatistikk bruks av Med24.no og betyr at et statistikksystem samler informasjon som kan gi et statistisk bilde på hvor mange som har besøkt nettbutikken, hvor besøkende kommer fra og fra hvilken side i nettbutikken den besøkende forsvinner m.m.
Hos Med24.no brukes loggstatistikk for å optimalisere nettbutikken og dens funksjoner. I tillegg knyttes opplysningene i loggstatestikken til de kundene og brukerne som besøker nettbutikken forutsatt at brukeren oppgir sitt navn, adresse og andre opplysninger i forbindelse med kjøp i nettbutikken, eller ved opprettelse av en brukerprofil.
Loggstatistikk brukes dessuten til:
 - personlig markedsføring rettet mot brukeren
 - å skape økte brukervennlighet

For at kunden skal kunne inngå avtale med Med24.no via vår nettbutikk må kunden registrere seg med følgende opplysninger:
 - navn
 - adresse
 - telefonnummer
 - e-postadresse
Personopplysningene registreres hos Med24.dk ApS og lagres i 5 år for deretter å slettes.

Opplysningene registreres for at Med24.no skal kunne levere varen til kunden. Når Med24.no registrerer personopplysningene via nettbutikken sikrer Med24.no at det alltid er med kundens uttrykkelige samtykke, slik at kunden vet eksakt hvilke opplysninger som lagres og hvorfor.
Følgende grupper av medarbeidere har tilgang til de registrerte opplysningene:
 - ledelsen

Med24.no registrerer ikke kundeopplysningene kryptert.
Med24.no overfører ikke kundeopplysningene kryptert.
Opplysningene gis ikke videre til tredje part.
Det registreres ingen sensitive personopplysninger.
Som registrert hos Med24.no har kunden alltid rett til å motsi seg registreringen. Kunden har rett til å få innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om kunden. Disse rettighetene har kunden ihht Personopplysningsloven, og spørsmål vedrørende dette skal rettes til Med24.no via e-post info@med24.no.

Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned