Duftolje & duftpinner

Urtegaarden duftolier

Duftoljer og duftpinner forvandler ethvert rom med sine beroligende aromaer - perfekt for velvære og atmosfære i hverdagen. Finn ut mer her!

69 Produkt(er)

Hva er en duftolje?

Duftolje, som er et viktig element innen aromaterapi og personlig velvære, er mer enn bare en behagelig duft. Duftoljer er konsentrerte essenser som utvinnes fra blomster, frukt, urter og trær. De skiller seg fra andre oljer ved sin intense duft og evne til å påvirke sinnstilstand og velvære.

Hver duftolje har sin egen unike karakter og bruksområde. Fra den energigivende og friske duften av sitrus til den dypt beroligende og avslappende duften av lavendel - hver olje gir en helt spesiell opplevelse. Duftoljene kan brukes hver for seg eller i kombinasjon for å skape personlige duftblandinger som passer til ulike stemninger og behov.

Duftpinner

Duftpinner er en unik og dekorativ måte å spre duft i hjemmet på. I motsetning til duftoljer, som ofte krever en aromadiffusor eller må blandes med vann for å frigjøre duften, er duftpinner designet for å absorbere og frigjøre duften sakte og jevnt over tid. Dette skjer ved hjelp av pinner som trekker oljen opp og sprer den i luften.

En av de viktigste forskjellene mellom duftoljer og duftpinner er at de er enkle å bruke og vedlikeholde. Duftpinner krever minimalt med innsats - det er bare å plassere dem i oljen, så tar de vare på seg selv. De trenger verken strøm eller vann, noe som gjør dem til et enkelt valg.

Duftoljer, også kjent som eteriske oljer, krever litt mer rengjøring enn diffusoren/beholderen du bruker, men duftoljer kan gi en mer intens og umiddelbar duftopplevelse.

Både duftpinner og duftoljer er ypperlige hvis du ønsker å spre en god duft i hjemmet. Valget mellom dem avhenger derfor av personlige preferanser og ønsket nivå av duftintensitet og vedlikehold.Velg riktig duftolje for deg

Når du skal velge duftoljer og duftpinner til hjemmet, er det noen ting du bør tenke på:

  • Din personlige smak: Hvilke dufter liker du? Noen foretrekker friske blomsterdufter, mens andre foretrekker mer krydret eller søte dufter.
  • Innredningen din: Duftpinner og duftoljer kan være en fin måte å sette et personlig preg på hjemmet ditt. Velg dufter som passer til interiørstilen din.
  • Rommet du vil bruke duften i: Noen dufter passer bedre til bestemte rom. For eksempel passer friske, sitrusaktige dufter godt på badet, mens blomsterdufter passer godt på soverommet.

Duftolje og duftpinner til et bestemt rom i hjemmet:

  • Til soverommet: Du kan velge lavendel, kamille eller andre eteriske oljer som er kjent for sine beroligende egenskaper. Disse duftene kan hjelpe deg med å sovne og få en god natts søvn.
  • Til badet: Du kan velge oljer med sitrusduft som er friske og oppkvikkende. Disse duftene kan hjelpe deg med å våkne og få en god start på dagen.
  • Til stuen: Velg blomster- eller krydderdufter som skaper en koselig atmosfære. Disse duftene kan hjelpe deg med å slappe av og nyte samværet med familie og venner.
  • Til kjøkkenet: Velg oljer med sitrusduft som er friske og oppkvikkende. Disse duftene kan hjelpe deg med å holde deg frisk og opplagt når du lager mat.

Duftolje og duftpinner for å skape en bestemt stemning:

  • For en energigivende atmosfære: Bruk friske, sitrusaktige dufter som sitron, lime eller appelsin. Du kan også bruke dufter som peppermynte eller eukalyptus.
  • For en romantisk stemning: Bruk blomsterdufter som rose, jasmin eller lavendel. Du kan også bruke dufter som vanilje eller sandeltre.
  • For en avslappende stemning: Bruk dufter med lavendel, kamille eller ylang-ylang. Disse duftene er kjent for sine beroligende egenskaper.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.