Dagkrem Nattkrem Øyepleie Rens & Toner Masker & Peeling Serum & Behandlinger Kroppspleie & Hygiene Solpleie

Koreansk hudpleie

Koreansk hudpleje

Koreansk hudpleie, også kalt K-Beauty, har tatt Skandinavia med storm med sine revolusjonerende hudpleieprodukter og 10-trinns hudpleierutine. Les mer om koreansk hudpleie her

149 Produkt(er)

K-Beauty - skjem bort deg selv med revolusjonerende koreansk hudpleie

Koreansk hudpleie, også kjent som K-Beauty, har de siste årene fått massiv oppmerksomhet verden over, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Fra de unike ingrediensene til de grundige rutinene går koreansk hudpleie et skritt videre for å oppnå den vakre og feilfrie huden som de fleste ønsker. Koreansk hudpleie innebærer aktive produkter som målrettet går inn og støtter huden i sine behov. Men det innebærer også en god hudpleierutine der du tar godt vare på huden din.

I Korea er skjønnhet og velvære ikke noe som skal oppnås i en rask, overfladisk prosess. Det er en del av en dypere kultur som ser på hudpleie som en investering i seg selv. Ideen er å forebygge fremfor å helbrede, noe som resulterer i en langt mer omfattende daglig rutine enn mange er vant til i vesten. I koreansk hudpleie er det en tradisjonell 10-trinns hudpleierutine som gjør at du tar best mulig vare på huden din.


Rundt billede - pige renser sit ansigt med en renseskum

Koreansk hudpleie - oppnå den perfekte huden

K-beauty skiller seg markant fra den vestlige hudpleierutinen. I Vesten bruker vi vanligvis bare opptil 3-5 forskjellige hudpleieprodukter i vår daglige rutine. I motsetning til dette innebærer koreansk hudpleie en mer omfattende 10-trinns prosess for å oppnå den perfekte huden. Når du først har dedikert deg til K-beauty, vender du aldri tilbake.

De 10 stegene for den perfekte huden

En tradisjonell koreansk hudpleierutine inkluderer 10 trinn for å oppnå den perfekte huden, som er målet koreansk hudpleie ønsker å oppnå. Alle hud er imidlertid forskjellige, og det er derfor ikke sikkert at du føler et behov for alle 10 trinnene. Derfor kan du tilpasse den koreanske hudpleien etter dine behov. Hvis du imidlertid vil gjøre det aller beste for huden din, finner du her alt du trenger av koreansk hudpleie.

Her er en oversikt over de forskjellige trinnene innen K-Beauty:

 1. Oljebasert rens: Det første trinnet i koreansk hudpleie er å rense huden overfladisk med et oljebasert rengjøringsprodukt. På denne måten vil du fjerne sminke og andre oljebaserte urenheter.
 2. Vannbasert rens: Her fjerner du gjenværende skitt og smuss som ikke ble fjernet ved den overfladiske rensingen. Denne rensingen går dypere for å forebygge eventuelle urenheter.
 3. Eksfoliering: Ved eksfoliering fjerner du døde hudceller som kan samle seg på huden. Når du eksfolierer huden din, stimulerer du også blodsirkulasjonen.
 4. Toner: En toner hjelper med å balansere hudens pH-verdi, tilføre fuktighet og forberede huden slik at du får mest mulig ut av de påfølgende produktene.
 5. Essens: En essens er et av hudpleieproduktene som ennå ikke er så kjent i Skandinavia. Det er trinn 0 etter at du har renset huden din, og den trenger dypt inn i huden der den vanligvis gir mye fuktighet og hjelper med cellefornyelsen.
 6. Serum: Et serum inneholder høyt aktive ingredienser som gir målrettet behandling for spesifikke behov.
 7. Sheetmaske: En sheetmaske er noe du sikkert kjenner til hvis du er kjent med koreansk hudpleie. Det er en maske laget av et tynt materiale som er mettet med aktive ingredienser som booster huden. Det finnes mange forskjellige typer avhengig av hvilket behov du har.
 8. Øyekrem: Øyeområdet trenger spesiell pleie da huden her er mer sensitiv og tynnere enn resten av ansiktet.
 9. Ansiktskrem: Nå er du på et av de avsluttende trinnene i hudpleierutinen din. Avhengig av om det er morgen eller kveld, påfører du nå din dag- eller nattkrem. Mange foretrekker en rikere nattkrem for å tilføre ekstra fuktighet om natten, da vi mister mer fuktighet mens vi sover. Noen foretrekker en lettere krem om dagen for å unngå for mye glans. Både dag- og nattkrem virker på overflaten, og det finnes mange typer som adresserer ulike hudproblemer avhengig av hva du trenger. En god ansiktskrem hjelper også med å låse fuktigheten inne i huden.
 10. Solbeskyttelse: På dagtid er dette det siste trinnet, da du ikke trenger solbeskyttelse om natten. Det er viktig å beskytte huden din mot UVA- og UVB-stråler for å unngå ting som for eksempel solbrenthet, tidlig aldring og pigmentforandringer.

Rundt billede - Pige smører ansigtscreme på sin kind

K-Beauty: Kjent for de unike ingrediensene

Koreansk hudpleie er også kjent for sin bruk av unike, naturlige ingredienser som ofte er ukjente i vestlig hudpleie, som for eksempel snegleslim. I tillegg brukes det også mye ingredienser som C-vitamin, hyaluronsyre, retinol og salicylsyre for deres berikende egenskaper.

Fordelene med koreansk hudpleie:

 • Med så mange trinn og produkter kan du tilpasse rutinen din til nettopp dine behov.
 • Filosofien bak å forebygge fremfor å helbrede betyr at huden holder seg sunn lenger.
 • Koreansk hudpleie er alltid på forkant med de siste teknologiske fremskritt innen hudpleie.
 • Det legges vekt på å bruke naturlige og ofte økologiske ingredienser.

Koreansk hudpleie tilbyr en omfattende, men effektiv tilnærming til skjønnhet. Med fokus på både forebygging og behandling, samt et utall av spesialiserte produkter, er det noe for enhver hudtype og ethvert hudproblem. Det er ikke bare en rutine; det er en livsstil.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.