Om Med24 - Norges største utvalg for et sunt liv

Sunne valg, helt enkelt - din helsebutikk

Nordens største utvalg av produkter til et sunt liv

Hos Med24 finner du produkter innenfor kategoriene helse, skjønnhet og apotek. Vi fokuserer på produkter som er relatert til en god helse - både fysisk og mental velvære.

I forhold til apoteksprodukter har vi inngått et amarbeide som sikrer at vi kan tilby våre kunder alle de kjente merkene til meget attraktive priser. Vi har blant annet apoteksutdannet personale som kan svare på dine spørsmål. 

Det er viktig for oss at du får en god e-handelsopplevelse når du handler hos oss og derfor:

  • har vi lave priser og et stort sortiment
  • leverer varene hurtig og sikkert
  • har vi Norges beste kundeservice hvor du kan spørre fagpersoner om råd
  • tilbyr vi bonus til alle medlemmer
  • forhandler vi utelukkende ekte/originale produkter

Vi står #SammenForSunnhet

Hos Med24 brenner vi for sunnhet, og å gi deg muligheten til å ta sunne valg. Derfor har vi et stort utvalg produkter til deg, uansett hva ditt valg av sunn livstil er. 

Vi tror på et sunnere samfunn. Derfor står vi #SammenForSunnhet med en rekke lokale og nasjonale organisasjoner. I Danmark har vi blant annet tatt initiativ og er hovedsponsorer til Løkken Marathon - Danmarks smukkeste strandløb. 

Norsk butikk - med hjertet i Løkken!

Med24.no er en norskregistrert butikk med norsk personale på kontoret vårt i Løkken i Danmark. Her er vi 45 glade mennesker som som alle vil gjøre en ekstra innsats for deg og for at du skal få en god handleopplevelse hos oss.

Da vi er et norsk foretak betaler du ikke toll eller skatt på varer du bestiller hos oss. 

Les hele historien om Med24 her!

Velkommen til Med24.no! 

Møt Med24s team i Løkken:Historien om Med24

Med24 ble først stiftet som Med24.dk av de to barndomsvennene Nils Træholt og Kristian Brinckmann. Nils og Kristian hadde felles interesse for e-handel og drev allerede mindre online butikker på hobbybasis ved siden av sine jobber som henholdsvis E-commerce Manager hos Danfoss og advokat i Aarhus. 

E-handel på fulltid med utgangspunkt i Løkken

I 2005 tok Nils og Kristian skrittet til å drive webbutikk på fulltid og flyttet familiene hjem til Løkken i Nordjylland, hvor de begge har vokst opp. Som klassiske iverksettere innrettet de kontor i en garasje hos Kristian og lager i et skur hos Nils. De første medarbeiderne ble raskt ansatt og høsten 2005 gikk Med24.dk online. Med24.se kom online i 2013, og Med24.no kom online i januar 2015. 

Den opprinnelige ideen - et online apotek

Den opprinnelige ideen bak Med24 var å åpne et online apotek, hvor forbrukerne ville kunne handle både flere ting og billigere enn i de fysiske apotekene. Men slik har det ikke blitt, og i stedet er Med24 nå en online helse- og sunnhetsbutikk med over 18,000 produkter, herunder både apoteksvarer, helsekost, samt produkter innenfor en rekke andre "helse" kategorier. 

Vi selger mest til private, men vi selger også mange sykepleierartikler og andre helseartikler til legesentre og eldrehjem i Norge, nettopp fordi vi har tilgang til litt andre varer enn de man kan finne på et vanlig norsk apotek. 

Med24 ligger fremdeles i vakre Løkken, men garasjen og skuret har blitt skiftet ut med mye større lokaler. Og selv om vi har blitt til godt over 70 ansatte, er fremdeles Nils og Kristian her, samt Magdalena, som var den aller første ansatte den gang lageret var i et skur. Magdalena er nå sjef for innkjøp og har et helt team bak seg, og ikke en garasjeport. 

I 2014 kom også Egmont med som minoritetseiere med øyemål å søtte opp om fremtidig utvikling og vekst. Vi trives i Egmont familien og nyter godt av all læringen og erfaringen vi kan utveksle med de andre av Egmonts online butikker, slik som Fjellsport og Garnius. 

Fremtiden for Med24

Vi jobber etter tankegangen "sunne valg, helt enkelt", noe som betyr at vi ønsker å være førende på sortiment, pris, levering og rådgivning innenfor sunnhet og helse. 

Norge er et stort land, og som webbutikk ønsker vi å gi deg tilgang til produkter og informasjon du ellers ikke vil kunne finne i ditt nærmiljø, til en pris og med en leveringstid som gjør det attraktivt å handle hos oss. Siden vi ligger i Danmark har vi tilgang til andre produkter, produsenter og leverandører enn mange norske helsebutikker, som gjør at du både finner mye av det du vil finne i en norsk helsekostbutikk eller apotek, men også mye annet, her hos oss. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.