Nuxe


Dykk ned i NUXEs verden, der fransk eleganse møter naturens kraft, og få en hudpleieopplevelse uten like. Les mer om NUXE her!

81 Produkt(er)

Oppdag magien i NUXE

Fra de brosteinsbelagte gatene i Paris til de mest luksuriøse skjønnhetssalongene rundt om i verden har NUXE klart å sette et uutslettelig preg med sin unike blanding av natur og luksus. Dette merket, som er innbegrepet av fransk eleganse, har åpnet øynene våre for hudpleie basert på naturlige ingredienser.

Historien

NUXE er et fransk merke som ble grunnlagt av Aliza Jabès, og er en pioner innen hudpleie basert på naturlige ingredienser. Siden barndommen har hun vært lidenskapelig opptatt av skjønnhet og spesielt interessert i planters egenskaper, noe som har kommet til uttrykk i NUXE.

Gjennom NUXE har Aliza Jabès og teamet hennes skapt uunnværlig daglig hudpleie for kvinner, inkludert den legendariske Huile Prodigieuse®, som ble lansert i 1991. Siden har den blitt etterfulgt av andre suksesser som Rêve de Miel, Crème Fraîche de Beauté® og anti-ageing-serier som Crème Prodigieuse Boost. Alle hudpleieprodukter fra NUXE er formulert og produsert i Frankrike for å oppfylle kvalitetskravene til det voksende markedet.

I 2002 åpnet det første NUXE-spaet i Paris, og siden den gang har de utvidet sin ekspertise til rundt 50 spa verden over.NUXE olje Huile Prodigieuse®

Rundt bilde - NUXE Huile Prodigieuse olje

Dette er et ekte ikon innen skjønnhetsprodukter. Det selges én flaske Nuxe Huile Prodigieuse® hvert 11. sekund** over hele verden. NUXE Huile Prodigieuse® er en sann bragd med sin 98 % naturlige formel og unike tørre tekstur som absorberes raskt uten å etterlate en fet og oljete følelse på huden.

NUXE Huile Prodigieuse® ble utviklet av Aliza Jabès da hun ventet sitt første barn. Hun var på jakt etter et magisk, naturlig, lettparfymert og fuktighetsgivende produkt for umiddelbar pleie i ett enkelt trinn, og skapte et allsidig hudpleieprodukt som passer alle livsstiler og alle kvinner.

Noen av de mange fordelene med Huile Prodigieuse®:

  • Beskytter mot oksidativt stress
  • Reduserer synligheten av strekkmerker
  • Huden tilføres fuktighet i 8 timer

Med syv 100 % botaniske oljer (Macadamia, Camellia, Argan, Hasselnøtt, Gurkemeie, Tsubaki og Mandel) nærer, reparerer og forskjønner ansikt, kropp og hår med enestående resultater.Populære produkter og serier fra NUXE

Rundt bilde - Produkter fra Reve De Miel-sortimentet

Selv om NUXE Huile Prodigieuse ofte stjeler rampelyset, har NUXE en rekke andre stjerneprodukter som fortjener anerkjennelse i skjønnhetsverdenen.

Nuxe Rêve de Miel Lip Balm: Et must for deg som ønsker intens næring til tørre og sprukne lepper. Med sin luksuriøse blanding av honning, planteoljer og sheasmør gir denne leppepomaden dyp fuktighet og beskyttelse, og etterlater leppene myke og smidige.

Nuxe Crème Fraîche de Beauté: En deilig 48 timers fuktighetsløsning for alle hudtyper, også sensitiv hud. Bygget på veganske formler som gir langvarig fuktighet til huden takket være et hyaluronlignende rødalgeekstrakt.

Nuxe Sun: Det er viktig å beskytte seg mot solens skadelige stråler, og NUXEs solkrem gir bredspektret beskyttelse med en lett, ikke-fettete formel som også gir næring til huden.


**Interne data - Prodigieuse®-franchisesalg i 2018.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.