Nutrilett

Nutrilett er nordens mest populære slankeprodukt. Nutrilett har blitt solgt på det norske og svenske markedet siden 1990-tallet, og har hjulpet mange mennesker til varige vekttap. Måltidserstatningene fra Nutrilett kan inndeles i følgende typer: Shakes, suppe, smoothies og barer. Nutrilett kan brukes på flere forskellige måter. En slankekur med Nutrilett kan enten sammensettes med et spesifikt mål for øyet, dvs man vil kickstarte en slankekur, eller man ønsker å forbli sunn. Alternativt kan Nutrilett også sammensettes ut fra de måltidene man ønsker å skifte ut. Produktene kan brukes som frokost, lunsj, middag, eller som en komplett kosterstatning.

Anmeldelser av Nutrilett fra vår danske butikk, Med24.dk:


Av Hans Mikkelsen Tilføjet dato: 19-03-2013
Jeg er vild med tomatsuppen fra Nutrilett. Den har en cremet konsistens og smager faktisk rigtig godt. jeg har smagt andre slankesupper, som godt kan virke lidt tynde og smagsforladte, men tomatsuppen er altså et hit. Jeg kan sagtens spise den flere gange om ugen. En klar favorit!

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Av Jens P. Tilføjet dato: 22-10-2012
Barerne fra Nutrilett er mine favoritter. Førstevalget er "chokolade og karamel", som jeg aldrig bliver træt af. Jeg spiser den typisk som et mellemmåltid, når jeg kommer jeg fra arbejde - ellers er jeg fristet af "slikskabet" ;-). Jeg kan også godt li' "chokolade kiks" baren - den er altså også god.

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.