Nutrilett

Se hele utvalget av Nutrilett slankeprodukter for ditt varige vekttap her! De smakfulle og kalorifattige produktene er laget for deg som er lei av de ekstra kiloene og nå er klar for å gå ned i vekt. Sortimentet inneholder både Nutrilett Shakes og Nutrilett Bars til fantastiske priser. Se hele utvalget vi kan tilby!

Alt om Nutrilett | Hold vekttapet nede | VLDC | Favoritter fra Nutrilett

4 Produkt(er)

Nutrilett

Nutrilett kan hjelpe deg med å holde styr på kaloriinntaket når du slanker deg eller er på diett. Nutrilett har blitt solgt siden 90-tallet, og har hjulpet mange mennesker med å oppnå varig vekttap. Du kan enkelt bruke Nutrilett til å erstatte de små måltidene, eller rett og slett som en snack når du bare er litt sulten.

I mer enn 30 år har Nutrilett hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine vektmål og oppnå permanent vekttap. Nutrilett kan også hjelpe deg med å holde oversikt over kalorier under en slankekur. De mange Nutrilett-produktene kan brukes både som måltidserstatninger eller rett og slett for å stille sulten når du bare er litt sulten. Finn ut mer om Nutrilett og VLCD her!

Oppretthold ditt vekttap ved hjelp av Nutrilett

Det kan være vanskelig å holde vekten etter å ha gått ned i vekt på en VLCD-slankekur. Nutrilett barer og smoothies kan hjelpe med dette. Barer og smoothies passer perfekt som erstatning for et måltid og er en god måte å spare kalorier på. Nutrilett vet hvor viktig smak er, og derfor legges det vekt på å produsere produkter med virkelig god smak. Prøv f.eks. de deilige Nutrilett-barene med velsmakende Karamell og Chokolate Chip Cookie, fullpakket med vitaminer, mineraler og proteiner.

Nutrilett måltidserstatninger kan deles inn i følgende kategorier:

  • Barer
  • Smoothies
  • Shakes

Felles for alle produktene fra Nutrilett er at de er kalorifattige og enkle å ha med på farten. Du trenger derfor ikke mye planlegging for å innlemme ett eller flere Nutrilett-produkter som måltidserstatning.


Hva er VLCD?

VLCD står for very low calorie diet, og dette betyr at du har et svært lavt inntak av kalorier i løpet av en dag.
Lovverket sier at det skal være mellom 450 og 800 kalorier, og at næringsinnholdet i VLCD-dietter skal sikre at du er 100 % dekket når det gjelder inntak av vitaminer, mineraler og næringsstoffer som kroppen trenger i et daglig kosthold. Samtidig inntar du et minimum av kalorier.

Få en god rutine som kan hjelpe deg med ditt vekttap

Å opprettholde en sunn livsstil handler om å skape noen gode vaner. Det trenger ikke være store ting, men små forandringer som å bytte ut heisen med trappen, parkere bilen lenger unna supermarkedets inngang eller arbeidsplassen din, og få flere skritt inn i hverdagen. Drikk et stort glass vann før et måltid og ha en Nutrilett-bar i vesken for å stille sulten og dempe sukkersuget. Dette er eksempler på noen gode endringer som fort kan bli en rutine. Start i dag. Rutiner som fungerer bra for deg, er rutiner du klarer å holde!

Prøv favorittene fra Nutrilett

Nutrilett VLCD Chocolate shake - er en del av VLCD-produktene som er effektive mot vekttap. Denne shaken har en kremet smak av sjokolade og inneholder samtidig alle fibrene, mineralene og vitaminene kroppen din trenger. Med kun 112 kalorier pr pose, kan du enkelt spare mange kalorier med den smakfulle shaken.

Nutrilett Chocolate drink - denne drikken er perfekt som måltidserstatning og kan erstatte frokost, lunsj eller middag. Drikken har en sterk sjokoladesmak og er myk i konsistensen. Drikken er full av vitaminer og mineraler og har også et høyt proteininnhold. Drikken er ferdigblandet og er perfekt å ha i kjøleskapet, slik at du alltid har et enkelt og raskt måltid klart.

Nutrilett karamel bar er en enkel løsning for et måltid. Baren er en del av måltidserstatningene og kan erstatte frokost, lunsj eller middag. Baren består av en myk, kremet kjerne av karamell, med små knasbiter belagt med melkesjokolade, og inneholder kun 200 kcal pr. bar.

Hos Med24 finner du alltid et stort utvalg produkter fra Nutrilett, til en god pris! 


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.