Nivea Q10


Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og effektiv hudpleieserie som kan dekke dine anti-age-behov og mer, kan Nivea Q10 være det du leter etter. Les mer om Nivea Q10 her!

18 Produkt(er)

Nivea Q10 – hemmeligheten bak en ungdommelig hud

Når det gjelder pålitelig og effektiv hudpleie, er Nivea et merke som mange kjenner igjen. En av de mest populære seriene er Nivea Q10, som er utviklet for deg som ønsker å ta kontroll over hudpleien og aldringen.

Nivea Q10 er spesielt egnet for deg som begynner å merke de første tegnene på aldring. Takket være de nøye utvalgte ingrediensene støtter Nivea Q10 effektivt hudens naturlige produksjon av Q10, beskytter cellene mot ytre påvirkninger og skader, og bremser aldringsprosessen. Dette bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fylde, noe som resulterer i en reduksjon av fine linjer og rynker.

Hva er Q10?

Q10 er et koenzym som finnes naturlig i kroppen og spiller en viktig rolle i cellenes energiproduksjon. Det er også en kraftig antioksidant som beskytter huden mot skader fra frie radikaler. Når vi blir eldre, reduseres imidlertid mengden Q10 i huden, noe som kan føre til tap av elastisitet og økt forekomst av linjer og rynker.En omfattende hudpleieløsning med Nivea

Nivea har utviklet hudpleieserien Nivea Q10 for å dekke ulike behov når det gjelder anti-ageing:

  1. Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle Day Cream: En dagkrem beriket med både Q10 og kreatin, som effektivt bidrar til å forebygge nye rynker og gir cellene energi til å nøytralisere og reparere celleskader.
  2. Nivea Q10 Power Ultra Anti-Wrinkle Night Serum: Inneholder dobbel konsentrasjon av Q10 og Pro-vitamin B5. Serumet bidrar til å redusere dype rynker og stramme opp huden. Huden etterlates hydrert, uthvilt og fastere.
  3. Nivea Q10 Energy Recharging Night Cream: Beriket med vitamin C, vitamin E og Q10. Nattkremen bidrar til å forbedre hudens fuktighetsbalanse, styrke hudbarrieren, gi glød og en fastere og glattere hud.
  4. Nivea Q10 Firming Body Lotion: Denne bodylotionen er ideell for deg som ønsker å forbedre hudens fasthet over hele kroppen, perfekt for deg som ønsker en allroundløsning.


Hvorfor bør du velge Nivea Q10?

Nivea Q10 har en lang rekke fordeler som gjør den til et sterkt valg for deg som ønsker god hudpleie utover det vanlige. Blant annet:

  • Teknologisk innovasjon: Nivea er kjent for sin forskning og utvikling innen hudpleie. Nivea Q10 bruker avansert teknologi for å sikre at Q10 og andre aktive ingredienser effektivt trenger inn i huden.
  • Hudtyper: Nivea Q10 tilbyr hudpleie som passer for ulike hudtyper, inkludert sensitiv hud, slik at du kan få hudpleie som er skreddersydd for deg og din hudtype.
  • Dermatologisk testet: Nesten alle Nivea Q10-produktene er dermatologisk testet, noe som sikrer høy toleranse og sikkerhet ved bruk av produktene.

Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.