New Nordic Collagen Filler

New Nordic Collagen Filler er årets serie på Danish Beauty Awards 2021! Hudpleieserien Collagen Filler fra New Nordic er en unik kolleksjon av kremer, renseprodukter og kosttilskudd som pleier huden din både innvendig og utvendig. Les mer om den prisvinnende serien her!

12 Produkt(er)

Hva er New Nordic Collagen Filler?

New Nordic ble grunnlagt i 1990 og siden den gang har sortimentet blitt utvidet med et bredt spekter av produkter innen kosttilskudd, hårpleie og hudpleie. New Nordic Collagen Filler er en fantastisk hudpleieserie som gir intensiv pleie for hudens naturlige økosystem. Collagen Filler-serien er beriket med næringsrike aktive ingredienser, som granateple, tindved, rødtang og hyaluronsyre, som har en spesielt gunstig effekt på tørr og moden hud.

New Nordic Collagen Filler består av en rekke produkter som alle bidrar til å redusere aldringstegn, og etterlater huden din med mye fuktighet og næring, samt med en nyvunnet naturlig glød. New Nordic Collagen Filler-serien inkluderer blant annet disse produktene:


  • Skin Care Collagen Filler Tabletter.
  • Natural Magic Anti-ageing Cream – 50 ml.
  • Natural Magic Firming Serum – 30 ml.
  • Amazing Eye Cream – 15 ml.
  • Intense Marine Mask - 50 ml.

Danish Beauty Awards - Årets Serie 2021

New Nordic Collagen Filler vant prisen for Årets serie på Danish Beauty Awards 2021, som gis til nye produktserier utmerker seg helt spesielt. Collagen Filler er en innovativ, unik og effektiv hudpleieserie som er inspirert av Skandinavias natur – som er oppskriften til hvorfor New Nordic Collagen Filler vant Årets Serie 2021.


Du kan kjøpe hudpleieserien New Nordic Collagen Filler enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at du raskt kan komme i gang med din nye, fantastiske hudpleierutine!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.