Nani omega-3

Les mer om NANI's Fiskeolje - Alaska Villaks Omega 3 - her:

2 Produkt(er)

NANI Fiskeolje - Alaska Villaks Omega 3

NANI Alaska Villaks Omega 3 er en fiskeolje til deg som vekter naturlighet, renhet og friskhet, liksom den er til deg som stiller store krav til bærekraftighet og vårt forbruk av naturens ressurser. Velger du NANI’s Alaska Villaks, er du alltid sikret en fiskeolje av høyeste kvalitet.

Renhet og friskhet

NANI’s Alaska Villaks Omega 3 fiskeolje stammer utelukkende fra sockeye villaks fra Alaska, hvor det finnes noen av de reneste og klareste vann vi kjenner. I tillegg kaldpresses og forsegles oljen straks etter fangst, derfor har NANI’s villaksolje typisk et meget flott totoxtall på kun 1-3.

Naturlighet

NANI’s Alaska Villaks Omega 3 olje er hverken oppkonsentrert eller oppvarmet, da de i NANI foretrekker at den er akkurat som naturen har skapt den. Frisk fra fisk. Det betyr også at innholdet av EPA og DHA-fettsyrer kan fremstå litt lavere sammenlignet med andre fiskeoljer, men de forekommer derimot i deres naturlige balanse og er på deres opprinnelige triglyceridform – optimalt for vårt opptak.

Bærekraftighet

Sockeye villaksen er en spesiell lakseart som kun gyter én gang i livet, hvoretter den dør kort etterpå av naturlige årsaker. Fangsten til NANI’s fiskeolje skjer derfor kun i tiden etter gyting, derfor påvirker den ikke bestanden. NANI’s fiskeolje kaldpresses dessuten kun av de deler av fisken som ikke brukes til spisefisk, derfor er produksjonen med til å redusere sløsing med ressurser.

Fangsten er naturligvis også MSC-sertifisert.

Ekstra bonus til deg

Har du undret deg over hvorfor NANI’s fiskeolje har så fin en oransje farge? Sockeye laksen er nettopp kjent for sin sterke, røde farge som den får fra de krepsdyr og krill den lever av. De tilfører fisken det kraftige fargestoffet og den sterke antioksidanten astaxanthin. En liten ekstra bonus til deg og din helse.

NANI’s Alaska Villaks Omega 3 fiskeolje fås både som kapsler og som flytende.

TIPS: Vil du gjerne gi dine barn fiskeolje – eller har du vanskeligeter med å svelge kapsler?

Så anbefaler vi at du velger NANI’s flytende Alaska Villaks Omega 3. Her kan du selv oppleve hvor frisk NANI’s fiskeolje er, da den bare har en meget mild smak av helt frisk fisk.

De fleste kan derfor helt uten problemer ta sitt tilskudd direkte på en teskje, eller du kan fint blande det i en smoothie eller lignende. Helt uten at du eller barnet kan smake den.

Du får din anbefalte daglige dose av essensielle omega 3 fettsyrer ved kun ¾ tsk av NANI’s fiskeolje eller ved 3 kapsler.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.