MSM Norge AS

MSMRen

Målet til MSM Norge AS er å tilby enkle og rene helsekostprodukter, med stor gjennomslagskraft i kroppen. Først og fremst vil de fremheve produkter som ikke er godt kjent i Norge, men som absolutt har mye å gi oss. De spesialiserer seg på å tilgjengeliggjøre produkter som av forskjellige grunner har vært tilbakeholdt på det norske helsekostmarkedet. Alle deres produkter er veganske og produsert i Drøbak i Norge.

10 Produkt(er)

Hvem er MSM Norge AS?

Målet til MSM Norge AS er å tilby enkle og rene helsekost produkter, med stor gjennomslagskraft i kroppen. Først og fremst vil de fremheve produkter som ikke er godt kjent, men som åpenbart har mye å gi oss. De spesialiserer seg på å tilgjengeliggjøre produkter som av forskjellige grunner har vært tilbakeholdt på det Norske helsekostmarkedet. 


Først ut ble MSM (metylsylfonylmetan), som de fikk frigjort i i 2015. Dette gjorde at de kunne starte firma, og fokusere fullt ut på arbeidet med å endre regelverket i Norge. Siden den gang har de bidratt til å endre det Norske helsekostregelverket på vitaminer og mineraler, slik at vi endelig kunne tilby helt vanlige kosttilskudd som f.eks. 2000 μg B12 eller 80 μg D3 i helsekostbutikkene. De har også bidratt til å øke maksgrensen for vitaminer som C-vitamin. I 2017 fikk de også gjort supermaten Maca tilgjengelig igjen i Norge.  
 
De fortsetter å jobbe med helsekostregelverket med like stor intensitet og pågangsmot. Følg med dem videre for nye og spennende produkter.

MSM Norge AS drives av Marius Blomstervik og Monica Tomassen.

Marius er firmaets produktansvarlig som gjennom sin innsats i Supernature fra 2009-2011 fikk frigjort mange produkter for det norske helsekostmarkedet. Blant de mest kjente kan nevnes: Goji bær, AFA-alger, Amerikansk Ginseng, Rødalger og Kamut gress. Alle var tidligere ulovlig å selge som kosttilskudd i Norge. Flere var av ulike årsaker feilklassifisert som legemidler.

I over 7 år visste han at MSM kunne bli tilgjengelig i Norge også. Etter han sluttet i Supernature og begynte i en helt annen bransje, fulgte han fortsatt nøye med på helsekostmarkedet for å se om noen gjorde noe med saken. Det gikk år ut og år inn og ingen gjorde noe. Uansett hvor store ressurser, kompetanse, eller økonomiske interesser som finnes hos norske helsekostprodusenter, så var det ingen som gjorde noe med MSM.
Det norske folk fortjente å ha MSM tilgjengelig som helsekost. Marius så ingen annen mulighet enn å gå inn i helsekostbransjen igjen.

I Mai 2015 ble det første kosttilskuddet med MSM på 11 år, endelig tilgjengelig i Norge igjen.

Monica har utdannelse hos Tunsberg Medisinske Skole, som Helsekostveileder. I tillegg er hun utdannet danser på Statens Ballethøyskole,
og jobber fortsatt frilans som danser og dansepedagog. Hun har alltid vært opptatt av helse og kosthold, og brenner for å hjelpe andre til en bedre og friskere hverdag. Monica tar seg av den daglige driften hos MSM Norge.

Monica og Marius bor sammen i Drøbak og har en datter på 6 år.

Det norske helsekostmarkedet er mer innskrenket enn i resten av Europa. Dette er ikke bare fordi norske myndigheter er så mye strengere, men også fordi det er få aktører som prøver å gjøre noe med det. De prøver å gjøre noe med det. Og de har gang på gang sett at det de gjør fungerer. De har flere produkter på planen som vil kunne overraske det norske helsekostmarkedet i årene fremover. Har du tips eller ønsker er du velkommen til å ta kontakt med dem.

Støtt deres arbeid ved å kjøpe deres produkter og følg med dem fremover, så kan vi love deg at du blir overrasket over hvilke produkter de kan få frem til den Norske befolkningen. 


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.