Bleieposer og bleiebøtter

Bleiebøtter og bleieposer er essensielle tilbehør i hverdagen med baby og barn. Les mer om våre bleiebøtter her!

32 Produkt(er)

De beste og billigste bleiebøttene, bleieposene og refills på markedet

Få markedets beste og rimeligste løsning for bleiespann, bleieposer og refill-poser. Unngå ubehagelig bleielukt i hjemmet ved å investere i et bleiespann med en effektiv lukkemekanisme som kapsler inn bleien og holder lukten inne. Med denne praktiske løsningen slipper du å kaste bleier i søpla hver gang babyen trenger bleieskift. Vi tilbyr billige bleieposer til følgende merker: Tommee Tippee, Sangenic, Inkobaby og Korbell.

Inkobaby er en dansk produsent som tilbyr et rimelig alternativ til de originale bleieposene til bleiespann som Angelcare, Simplee Sangenic og Sangenic TEC. Hos oss kan du kjøpe disse posene til en god pris og med mulighet for kvantumsrabatter. Inkobabys billige bleieposer gjør samme jobb som de originale, men til en lavere pris. De er også miljøvennlige og fullstendig biologisk nedbrytbare i naturen.

Korbell bleiespann er svært populære, blant annet på grunn av pedalbetjeningen og de biologisk nedbrytbare refillposene. Disse duftende og rimelige posene er svært slitesterke. Bleiespannet er et smart valg fordi du slipper å bøye deg ned når du skifter bleier, og det er utstyrt med et spesielt lukkesystem som effektivt forhindrer spredning av lukt og bakterier.

Det er ikke uten grunn at Tommee Tippee Sangenic er verdens mest populære bleiespann. Den har et Twist & Seal-system som forsegler og innkapsler hver enkelt bleie. Hos oss finner du alltid billige Sangenic bleieposer.


Gjør hverdagen med baby til en luktfri, enkel sak med en bleiebøtte i hjemmet. Kjøp bleieposer, refills og bleiebøtter til gode priser hos oss.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.