WOW CUP Mini - Sub Marine

1
1
1
1
Se alle produkter fra Wow Cup
Varenummer: 49157

WOW CUP Mini – søppelfri kopp med 360 graders drikkekant og søtt undervannsmotiv

Denne drikkekoppen fra WOW CUP er et absolutt must for alle småbarnsfamilier. Den er perfekt i mange hverdagssituasjoner, så du slipper å bekymre deg for å søle ved spisebordet, i sofaen, i bilen eller i sengen. Drikkekoppen er enkel å drikke av ettersom den har en 360-graders drikkekant som også er forseglet med en myk silikonventil. Denne åpnes ved å berøre overleppen mens du suger veldig lett. Hele drikkekoppen er 100 % fri for BPA og ftalater.

WOW CUP Mini har en liten omkrets, noe som gjør den enkel å holde i for små barnehender. Koppen består av 4 deler som raskt og enkelt kan demonteres for rengjøring. De er også veldig enkle å sette sammen igjen. Drikkekoppringen har også et praktisk lokk som gjør det tryggere å ta med koppen i vesken eller ryggsekken uten fare for søl. Og alt tåler selvfølgelig oppvaskmaskin.

Dette produktet har et veldig søtt design med ubåter, blekkspruter og fisk som garantert vil få barnet ditt til å smile. WOW CUP Mini passer for barn fra 6 måneder og er designet for kalde og forfriskende drikker – den kan faktisk romme opptil 350 ml!


Innhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Wow Cup
Varenummer: 49157

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.