Montblanc

Montblanc er et verdenskjent lukusmerke som blant annet byr på noen av de fineste, stilrene og eksklusive parfymer. I et univers av eleganse, unike parfymeflakonger, deodoranter og tidløse dufter presenterer Montblanc både kvinne som mann for deres kvalitetsfylte produkter. 
Om Montblanc | Parfyme til menn | Parfyme til kvinner  

31 Produkt(er)

Montblanc - Luksuriøse dufter til kvinner og menn

MontBlanc har i flere generasjoner skapt verdifulle duftserier, som trofast blir båret i alle anledninger av det klassiske, kvalitetsbevisste såvel som det moderne mennesket.

Med Montblanc velger du derfor ikke bare den helt rette duft, men også en introduksjon til en lettgjenkjennelig historie og kvalitet, som sammen med et tidløst og moderne twist for evig vil kunne forføre og bli elsket for sin duft. 

Grunnleggelsen av Montblanc

Historien om Montblac begynte tilbake i 1906, da tre tyske menn besluttet seg for å skape elegante skriveinstrumenter av enestående kvalitet. Montblanc er særlig kjent for deres skarpe designs av penner og klassiske vesker - designs som er tidløse og elegante å betrakte.

Hva er og alltid har vært unikt ved Montblanc er merkets fine blanding av tradisjon, innovasjon, håndverk samt kreativitet og modernitet. Dette er uten tvil viderebrakt til deres serie av dufter. Serien omfatter både deodoranter, badesåpe, aftershave samt parfymer henvent til menn og kvinner som vekter kvalitet, maskulinitet/femininitet såvel som eleganse høyt.  

En forening av det tidløse, kvalitetsbevisste og tiltrekkende

Med dufter som Montblanc Legend, Legend Spirit, Legend Night, Emblem og nå Explorer har Montblanc plassert seg og forblitt på toppen av uunnværlige dufter. Montblancs stilfulle designs er da også lette  spore i mengden - særlig med den berømte hvite stjernen som utgjør merkets logo.

Utvalget fra Montblanc omfatter artikler som: 

  • Eau de Toilette
  • Eau de Parfum (EDP)
  • After Shave Balm
  • Shower Gel
  • Deodorant

I Montblancs parfymeverksted blir det utelukkende skapt skjønne dufter som rommer det friske og moderne i en fin kombinasjon med det sofistikerte og klassiske.

Hva du kan være sikker på, er at ethvert produkt er skapt med respekt for merkets verdier og tradisjoner. Alt dette er illustrert i form av et produkt, som alltid vil være utformet med sans for presisjon og detaljer. Uansett hvilken Montblanc deo, parfyme eller gel du velger, vil valget derfor uten tvil føles riktig. 

Montblanc parfyme til menn

Det helt unike og luksuriøse ved Montblancs mannlige dufter er deres evne til å komplimentere hverandre. Ved kombinasjon av Montblanc After Shave, deodorant, Eu de Toilette og Parfum vil produktene, uansett duftserie, imøtegå og supplere hverandre på en harmonisk måte.

Derfor vil Montblanc duftpleie til enhver tid være uovervinnelig – en sikker seier for den bevisste, maskuline, moderne mann, som stiller høye krav til sin fremtoning.

Hos Med24.no er noen av de sikre vinnere blant våre kunder:
Mondtblanc Legend Deodorant Stick, som inneholder enhver seierherres maskuline og tiltrekkende duft. Duftnotene er blant annet en blanding av bergamot, jasmin, ananasblader, tonkabønner og lavandin.

Mountblanc Emblem Eau de Toilette. For den selvsikre mann, som stolt bærer en utstråling av kontroll, eleganse og ro er denne sterke duft av forskjellige fantastiske kontraster det perfekte match. Det finnes i denne duftnyanser av salvie, kardemomme, grape, fiolblader og kanel.  

Montblanc parfyme til kvinner

Diamanter er kjent som kvinnens beste venn. Montblanc duftene til kvinner er herfor alle bestående av en lettgjenkjendelig flakong formet som en diamantrose i det fineste håndverk. Bak de vakre rammer gjemmer seg feminine og sensuelle dufter, som kan bæres av den unge, moderne og frie kvinne, såvel som den modne, sofistikerte og målbevisste kvinne.

Montblanc Lady EDP rommer hertil et hav av duftnoter. Her inngår blant annet grønn mandarin, litchi og roser. En forførende duft med inspirasjon fra en fredfyllt gåtur i en sommerhage med duften av friske roser. Du kan med Montblanc oppnå din rette duft, den hyllest, eleganse og utstråling, du som kvinne fortjener.  

Kjøp Montblanc hos Med24.no

Så snart en duft av Montblancs parfymer, deodoranter og pleie har truffet din kropp og sanser, vil den bli en uunnværlig ledsager å ha med på sin reise. Montblanc er nesten som en guilty pleasure, du med god samvittighet kan føle deg avhengig og tiltrukket av.

Vi er hos Med24.no også elleville med det eksklusive merket og tilbyr flere av deres kjente dufter. Vi tilbyr deg muligheten for å skjemme bort deg selv eller en du er glad i – blant annet med en flott gaveeske fra Montblanc til helt særlige priser og tilbud! 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.