Møllers Tran

9 Produkt(er)

Mer om Møllers Tran Fiskeolje med Omega 3

Møllers trans popularitet skal finnes i fiskeoljens kvalitet. Mange vet ikke at det er stor forskjell på forskjellige omega-3 produkter, men for å oppnå de ønskede effekter gjelder kun god kvalitet. Hos Møller beslutter dyktige ernæringseksperter hvordan innholdet av produktene skal tilpasses til forskjellige situasjoner og behov.

Møllers Tran Omega 3 i flytende form med sitrussmak er god til både voksne og barn. Den friske sitrussmaken gjør den lett å innta, og det at den er flytende gjør at Møllers Tran Fiskolje kan spises både for seg selv eller på frokosten, i smoothien eller lignende.

Hos Møller har man samtidig med utviklingen av Møllers Tran Fiskeolje utarbeidet 3 huskeregler :

1) 1 gram omega-3 om dagen
Et gram omega-3 bør inntas daglig for å oppnå en virkelig god helsemessig effekt.

2) Riktig type omega-3
Omega-3 er et kollektivt uttrykk for en gruppe forskjellige fettsyrer. Noen av disse fettsyrene har vist seg å ha positive helseeffekter. Derfor bør man velge produkter som gir de omega-3 typer som faktisk har en dokumentert effekt, nemlig DHA og EPA.

3) Naturlig form
Selv om omega-3 er funnet i naturen, er det mulig å produsere omega-3 i en kunstig eller syntetisk form kalt ethylester. Vi anbefaler at du leter etter produkter som har omega-3 i den formen som finnes i naturen, triglyserider eller fosfolipider.

Mengden av ​​omega-3 er avgjørende for effekten, men det kan være store forskjeller i omega-3 innholdet i de forskjellige omega-3 produktene. Noen kilder til omega-3 inneholder naturlig mer omega-3 enn andre.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.