Plaster

Plastra & tape

Ikke la deg stoppe av blemmer, liktorner og sår

Vi har alle hatt det og kommer nok alle til å få det igjen på et tidspunkt.

Blemmer, liktorn og sår.

Det skal ikke mer enn en blemme til for å ødelegge en etterlengtet kveld i de nye skoene, eller halvmaratonet du har trent opp til i flere uker. Når dagen kommer så står man der og kjenner på smertene og hvordan det svir, uten å kunne gjøre noe med det.

På Med24.no sverger vi til Compeed når det kommer til plaster mot blemmer, liktorn og sår.

Compeed har laget plaster siden 1981, så de vet noe om hvordan unngår og lindrer smerter i forbindelse med sår, blemmer og liktorner.

Vi anbefaler Compeed mot forkjølelsessår som et plaster til sår. Compeed plaster har en patentameldt ingrediens av ultra-tynn hydrocolloid-075 revolusjonerende til behandling av forkjølelsessår. Compeed plaster lindrer mot svie og kløe, fremskynder helingsprossessen og hindrer smitte og infeksjon. I tillegg, og kanskje viktigst, er det diskret. Man kan altså gå på jobb eller skole uten å tenke over om alle vil legge merke til såret.

Compeed plaster mot gnagsår er et gnagsårplaster som sørger for hurtig og effektiv behandling. Et gnagsårplaster fungerer som et ekstra lag slik at det dannes hvit støtpute som gir gnagsåret den aller beste beskyttelsen. Dette Compeed plasteret er spesielt velegnet til gnagsår på hælen eller større gnagsår under foten.

Compeed liktornplaster er et Compeed plaster mot liktorn. Felles for alle Compeed plastre er at de er diskrete, nesten på grensen til usynlige. Det samme gjelder dette plasteret mot liktorn. Det gir beskyttelse mot trykk og friksjon samtidig som det mykgjører liktornen i dybden.

Compeed plaster har også utviklet plaster til andre irritasjoner. For eksempel har de designet et spesialkonstruert plaster mot Hallux Valgus. Den spesielle konstruksjonen ligger i plasterets evne til å tilpasse seg fotleddet i tillegg til en spesiell hydrokolldoiteknologi som hjelper med å gjøre huden mykere og dermed avverge ytterligere trykk som forebygger hevelser, gnagsår og herdet hud på området. Plasteret kan også brukes ved blemmer og hard hud som kan oppstå ved Hallux Valgus.

Har du erfaring med noen av våre Compeed produkter tar vi gjerne i mot en anmeldelse fra deg.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.