MDerma - DermaKnowlogy problemløsende hudpleie til tørr og atopisk hud

MDerma

MDerma er en effektiv og allergivennlig fuktpleieserie utviklet i samarbeid mellom hudlege Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S, som har mer enn 40 års erfaring med å utvikle rene, sertifiserte produkter. MDerma er utviklet og produsert i Danmark og tilpasset det nordiske klima. Serien er særlig velegnet til sårbar og sensitiv problemhud, men henvender seg samtidig til den kvalitetsbevisste forbruker, som søker dermatologisk testet fuktpleie av høyeste kvalitet. Du kan være sikker på at MDerma har en krem som passer nettopp til deg. Les mer om MDerma her

23 Produkt(er)

Allergivennlig fuktpleie til utsatt hud

Alle MDermas produkter er nøye sammensatt av spesielt pleiende ingredienser som alle har dokumentert effekt. Serien er allergimerket og uten parfyme, parabener og fargestoffer. Serien er sertifisert av Astma-Allergi Danmark og AllergyCertified. 

Astma-Allergi merket er din garanti for at alle MDermas produkter overholder denne standarden:

  • Minimal risiko for allergi
  • Ingredienslisten er godkjent av Astma-Allergi Danmark
  • Ingen farge
  • Ingen parfyme
  • Ingen gjente allergene stoffer
  • Alle ingrediensene skal ha en fuksjon

MDerma er utivklet av en anerkjent dansk Dermatolog

MDerma er resultet av et langvarig samarbeide mellom hudlege (MD) og biokjemiker Uffe Koppelhus og DermaPharm AS, som blant annet står bak Derma serien. Uffe Koppelhus har en lang karriere som hudlege, overlege og klinisk lektor ved Aarhus Universitet, mens DermaPharm har over 40 års erfaring i å produsere hudpleie og har vunnet flere priser for sine rene og sertifiserte hudpleieprodukter. 


Produkter tilpasset akkurat ditt behov - hvilken MDerma krem skal du velge?

Uansett om du har problemer med tørr hud, atopisk hud eller rett og slett trenger fuktgivende hudpleie, så har MDerma utviklet et effektivt produkt som gir den beste pleie til din hud. 

Les mere her for å se hvilke produkter du skal velge: 

- For normal og tørr hud
- For tørr hud
- For meget tørr hud

Les mere her for å lære om produktenes ulike funksjon:

- Hydrofobe kremer (vannavvisende kremer)
- Hydrofile kremer (vannsugende kremer)
- Keratolytiske kremer (oppløsende kremer)
- Gjenoppbyggende (repair kremer)


Til normal og tørr hud:

Normal hud karakteriseres ved å ha en myk og jevn overflate. Denne beskytter oss mot ytre påvirkninger som vind, vær, vann og såpe. De aller fleste med normal hud opplever dog at huden til tider har behov for ekstra fuktpleie, for eksempel i perioder med kaldt vær, nedsatt immunforsvar eller lav luftfuktighet. 

Selv om du vanligvis har normal hud, kan du også oppleve tørr og meget tørr hud på lokale områder. Du kan holde huden din myk og sunn og forebygge irritasjoned med en god fuktgivende pleie av huden. 

For pleie av normal og tørr hud anbefaler MDerma følgende produkter: 

- MD21 Carbamide Lotion 5% - tilfører og bevarer fukt
- MD31 Body Lotion - gir fukt og demper irritasjon
- MD41 Body Oil - tilfører og bevarer fukt


Til tørr hud:

Tørr hud kan komme i mange former. Typisk er den ru og ikke så fyldig som normal hud. Hvis huden også lett blir irritert, rød og kløende, kalles det atopisk hud. Tørr hud kan være en del av en hudlidelse, men kan også rett og slett være en fuktmangel i huden. Med alderen er det mange som opplever at huden blir tørr, og trenger mere pleie enn den gjorde tidligere. 

Tørr hud kan hjelpes med kremer med moderat til høyt fettinnhold og gode vannbindende egenskaper. Daglig pleie av huden i uker til måneder gir en langsom forbedring av tilstanden. Hvis den tørre huden er del av en hudtilstand eller til tider medfører eksem, skal huden vurderes av en hudlege. 

For pleie av tørr hud anbefaler MDerma følgende produkter:

- MD02 Lipid Light Balm - gir fukt og fordeles lett
- MD11 Body Cream - velegnet til atopisk hud
- MD12 High Absorbent Cream - trenger raskt inn i huden 
- MD21 Carbamide Lotion 5% - tilfører og bevarer fukt
- MD31 Body Lotion - gir fukt og demper irritasjon
- MD41 Body Oil - tilfører og bevarer fukt


Til meget tørr hud:

Meget tørr hud karakteriseres av flass og skjell. Meget tørr hud kan forekomme både lokalt eller på større områder. Meget tørr hud kan forekomme i flekker på personer med ellers normal hud. Større områder meget tørr hud sees som regel, men ikke nødvendigvis, i forbindelse med en hudlidelse, som for eksempel eksem eller familiær tørr hud (ichthyosis). 

Meget tørr hud skal pleies med kremer med høyt fettinnhold og gode vannbindende egenskaper. Det vil være forskjellig fra person til person hvilken av DMermas kremer som oppleves til å gi optimal linding og bedring av tilstanden. Noen foretrekker kremer som aktivt hjelper med å oppløse flass i huden. Andre opplever at huden er mindre tørr om sommeren og kan i peroder bruke lettere kremer. 

For pleie av meget tør hud anbefaler MDerma følgende produkter:

- MD01 Lipid Balm - beskytter og fukter effektivt
- MD02 Lipid Light Balm - fukter og fordeles lett 
- MD03 Softening Balm - oppmykende krem
- MD11 Body Cream - velegnet til atopisk hud
- MD12 High Absorbent Cream - trenger raskt inn i huden
- MD22 Carbamide Lotion 7,5% - mykgjør tykk og hard hud
- MD51 Repair Cream - hjelper hudens gjenoppbygging
- MD52 Barrier Cream w. Zink - skaper barriere mot fukt


Hydrofobe kremer

Hydrofobe kremer, også kjent som okkluderende kremer, er vannavvisende kremer. Disse legger seg som en okkluderende barriere som beskytter og lindrer huden og minsker hudens vanntap. Dermed bidrar hydrofobe kremer til å holde huden fuktig og funksjonsdyktig. Samtidig danner den okkluderende barrieren en beskyttende hinne som hindrer stoffer fra omgivelsene i å trenge gjennom huden og skape hudirritasjon. Dette gjelder spesielt fete kremer (lipidkremer) men også andre fete kremer har denne funksjonen.

MDerma har disse hydrofobe kremene:

- MD01 Lipid Balm
- MD02 Lipid Light Balm
- MD03 Softening Balm
- MD11 Body Cream
- MD51 Repair Cream
- MD52 Barrier Cream w Zinc


Hydrofile kremer

Hydrofile kremer, også kjent som humectante kremer, inneholder humectanter som er hygroskopiske stoffer som kan tiltrekke og binde vannmolekyler. Disse absorberer vannet fra atmosfæren rundt dem og tiltrekker vann fra de dypereliggende lagene i huden noe som gir mere fukt til hudens ytterste lag. Glyserin og carbamid er to av de mest brukte humectantene i fuktpleiemidler, men det finnes en lang rekke andre stoffer som har de samme egenskapene. 

MDerma har disse hydrofile kremene: 

- MD11 Body Cream
- MD12 High Absorbent Cream
- MD21 Carbamide Lotion 5%
- MD22 Carbamide Lotion 7,5 %
- MD31 Body Lotion 


Keratolytiske kremer

Keratolytiske kremer har en oppløsende og mykgjørende effekt på hard og flassende hud og kan derfor brukes til å fjerne lag av skall på huden. Dette er en fordel på mindre områder som for eksempel leppene, men også i tilfeller med større områder hard og flassende hud. 

MDerma har disse keratolytiske kremene: 

- MD03 Softening Balm
- MD22 Carbamide Lotion 7,5%


Gjenoppbyggende kremer

Gjenoppbyggende kremer inneholder hudidentiske barrierefettstoffer som støtter opp om hudens naturlige fettstoffer og fasiliterer og fremskynder hudens naturlige reparasjonsprosess. Når nedbrutt hud gjenoppbygges holder den bedre på hudens naturlige fuktighet. Derfor er gjenoppbygging av huden veldig viktig, spesielt når huden er skadet, enten som et resultat av en hudlidelse eller en utenfra beskadigelse av huden. 

MDerma har disse repair kremene: 

- MD51 Repair Cream
- MD52 Barrier Cream w. Zinc

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.