Økologisk jomfru kokosolje brukes til steking, baking, på brød, i smoothies, som pålegg og i sauser.
Jomfru kokosolje av Ceylon-kvalitet er laget av økologiske kokosnøtter. Kokossmaken er bevart i denne kokosoljen. Kokosoljen kan brukes til steking, baking, på brød, i smoothies, som pålegg og i sauser. Produktet har en fin kokossmak og egner seg godt til asiatiske wokretter og sør-indiske karriretter. Du kan bruke kokosolje til å steke grønnsaker og krydder i oljen for å forsterke smaken.
Oppbevaring: Jomfru kokosolje kan oppbevares i romtemperatur i flere måneder etter at den er åpnet. Kokosoljen er fast eller flytende, avhengig av romtemperaturen.
Innhold: 1 liter
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
3700 kJ / 900 kcal |
Fett |
99 g |
- herav mettede fettsyrer |
91 g |
Karbohydrater |
<0,1 g |
- herav sukkerarter |
0 g |
Protein |
<0,1 g |
Salt |
0 g |
Inneholder:
1 liter
Jomfru kokosolje*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.