Maria Nila

Maria Nila er luksuriøse og styrkende hårprodukter som med rene og bærekraftige produkter av høyeste kvalitet er det perfekte valg, når du skal ta deg godt av ditt hår. Les mer om Maria Nila her!

6 Produkt(er)

Maria Nila - luksuriøs hårpleie til deg

Maria Nila er et svensk produsert hårpleiemerke til deg som ikke ønsker å gå på kompromiss med kvaliteten av dine hårpleieprodukter. Maria Nila går opo i bæredyktighet og renhet, så du er sikret at produktene inneholder kun er de aller mest nødvendige ingredienser.


Historien bak Maria Nila

Familieforetaket Maria Nila ble grunnlagt av Ann og Ulf Wikstrøm i 1999 i Helsingborg. Navnet Maria Nila stammer fra Anns bestemors mor, en samisk kvinne som bodde i den nordlige delen av Sverige for omkring hundre år siden. "Original-Maria Nila" var en meget naturlig kvinne som levde i harmoni med hennes miljø og hadde stor respekt for hennes omgivelser. En måte, hun viste dette på, var at hun lagde sine egne skjønnhetsprodukter av hva naturen hadde å tilby. Og der begynner også firmaet Maria Nilas historie. Med stor respekt for hennes arv, så er den samiske kvinnen Maria's miljø- og naturfilosofi stadig en viktig kjerneværdi i alle deler av virksomheten.

Med produksjon i Sverige, klimakompensert emballasje, mange sertifiseringer av dyre- og naturvennlige organisasjoner, planting av trær i Sydamerika og samtidig høy kvalitet på produktene? Hvor mye dyrere blir Maria Nila's produkter til kunden, med all den miljømessige tankegangen bak den?

"For kunden vil produktene ikke bli dyrere på grunn av den miljømessige tenkningen bak. Produktene har en anbefalt pris som skal avspeile kvaliteten og funksjonen. Vi vil alltid produsere de best mulige produkter fra et miljømessig aspekt uten å avvike fra den forventede kvaliteten av et professjonelt hårpleiemerke, " sier skaperne bak Maria Nila.


Maria Nila's visjon:

Maria Nila's visjoner og mål handler om å bli en global leder innen skjønnhetspleie. Vi mener at dette er gjort med fortsatt fokus på utvikling, merkekontroll og løpende utvidelse av distribusjonsnett. Fokus er også på å finne de riktige medarbeidere og skape interne utviklingsmuligheter for disse. Nylig er produksjonen flyttet inn i en ny fabrikk uten for Helsingborg. Det handler primært om rommangel, når de vokser og investerer i et høyteknologisk laboratorium. Fabrikkenes tak dekkes også av solpaneler for å fokusere på bæredyktighet i vår produksjon på lang sikt. Deres ambisjon er å skape en moderne og behagelig arbeidsplass.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.