L'Oréal Elvital

Elvital er en hårpleieserie som har alt det håret begjærer innenfor shampoo, balsam og styling. Finn produktet til din hårtype og få et flott og lekkert hår til nesten ingen penger.

Om Elvital | Hvilket Elvital produkt skal jeg velge?

56 Produkt(er)

L'Oréal Paris Elvital shampoo, balsam, hårkur og styling til alle hårtyper

Elvital er en hårpleieserie fra L'Oréal Paris, som har eksistert helt siden 1971, og som etterfølgende har blitt utvidet med utallige produkter som har hjulpet kvinner over hele verden med å få- og vedlikeholde et flott, lekkert og ikke minst sunt hår. Uansett hvilken hårtype du har, hva pengepungen sier, og om du er på jakt etter en shampoo eller en hårkur, så finnes det med garanti et Elvital produkt til deg. Elvitals formularer er utviklede til perfeksjon, og inneholder kun de beste ingredienser til ditt hår. I hårpleieproduktenes formler finner du for eksempel vitaminer, fruktekstrakter, planteoljer, rensende leire og til og med perle-pulver, som alle er med til å pleie håret i dybden og gi det den utstråling du vil ha. Elvitals formler er gjort så lekre så mulig, så konsistensen alltid er behagelig og håret etterlates velduftende etter hver eneste vask. Under Elvital finner du over 10 forskjellige miniserier, som alle er skreddersydde til spesifikke hårtyper, så du kan sette sammen den pleierutinen som imøtekommer ditt hårs behov. Elvital er det perfekte merke for deg som gjerne vil skjemme bort håret med kvalitetsprodukter, men til en meget overkommelig pris!

Hvilket L'Oréal Elvital produkt skal jeg velge?

Med Elvitals brede produktutvalg, kan det være vanskelig å finne ut av hvilken serie eller hvilket produkt du skal velge. Derfor har vi laget en liten guide, som kan hjelpe deg til å finne ut hvilke serier som passer til din hårtype. Hver shampoo og balsam kommer i flere forskjellige størrelsesvarianter, så du også kan finne den som passer best til ditt forbruk. Dessuten finner du også i flere av miniseriene lekre hårmasker og stylingprodukter, som du med fordel kan bruke i din daglige hårpleierutine. Utforsk sortimentet her.

Til normalt og trist hår: Elvital Multivitamin og Nutri Gloss

Når det skal gå fort om morgenen kan du prøve Elvital Multivitamin 2 in 1 Shampoo, som både fungerer som en rensende shampoo og en pleiende balsam i én. Plages du med kjedelig og livløst hår, som altså bare mangler litt ekstra glans? Så kan du med fordel prøve Nutri Gloss Shampoo og Balsam, som ved hjelp av styrkende proteiner og lysreflekterende perlepulver gir håret en fantastisk utstråling og en lekker tekstur, så det blir lett å style. Perfekt på de dager hvor du bare er lei av håret.

Elvital Extraordinary Oil og Extraordinary Coconut Oil til tørt hår

Har du tørst og dehydrert hår, som desperat trenger ekstra fukt og pleie? Så kan du overveie å prøve Extraordinary Oil serien fra Elvital. Produktene er beriket med enormt nærende planteoljer, som trenger inn i hårstråene for å tilføre fukt, så håret blir smidig, bløtt og lekkert igjen, helt uten hverken å fette eller bli tynget ned. Prøv blant annet Elvital Extraordinary Oil Shampoo, Extraordinary Oil Coconut Balsam beriket med kokos, eller den dybdenærende Elvital Extraordinary Oil Mask med jojobaolje. Fra serien finner du også en lekker Elvital hårolje som både kan brukes til pleie og til styling. Kjøp Elvital Extraordinary Oil Treatment eller Extraordinary Oil Treatment Coloured Hair.

Til deg som vil ha langt hår: Elvital Dream Length

Blir du ofte nødt til å gå til frisøren fordi håret raskt blir splittet og slitt i spissene? Så Er Elvital Dream Length serien for deg. Her er produktene formulert med pleiende ingredienser som holder håret sunt, og forebygger brekte hårstrå så du kan la håret gro langt og flott. På den måten sparer du også penger, fordi du ikke behøver å bli klippet så ofte! Prøv L'Oréal Elvital Dream Length Shampoo, Dream Length Balsam eller den enestående Elvital Dream Length No Hair Cut Cream og merk selv forskjellen.

Til skadet og svekket hår: Elvital Anti-Breakage og Total Repair 5

Hvis håret ditt er slitt, og hårene brekker når du grer dem, så kan du med fordel prøve produktene fra Elvital Anti-Breakage serien eller Total Repair 5 Shampoo og Balsam. Anti-Breakage er en bestselger serie som er utviklet til å reparere og gjenoppbygge skadet og ødelagt hår, så det kan bli sunt og sterkt igjen. Prøv Elvital Anti-Breakage Shampoo, Anti-Breakage Balsam og Anti-Breakage Mask hårkuren til meget slitt hår. Bruk gjerne produktene sammen for den beste effekt.

Til farget hår: Elvital Color-Vive og Color-Vive Purple

Har du striper eller helt farget hår, kan det være vanskelig å vedlikeholde fargens utstråling og glans mellom fargehandlinger. Derfor har L'Oréal utviklet Elvital Color-Vive serien, som består av produkter som vasker uten å slite, forsegler fargen i hårstråene og beskytter den mot å falme ved hjelp av UV-filtre. Fra denne serien kan du med fordel kombinere Elvital Color-Vive Shampoo, Color-Vive Balsam og Color-Vive Mask. I serien finner du også en silver shampoo og hårkur, som fjerner uønskede gule og oransje toner fra blondt hår, så det får et mer grålig skjær. Kjøp Elvital Color Vive Purple Shampoo og Purple Mask.

Til tynt og fint hår: Elvital Fibralogy og Full Resist

Mangler håret ditt fylde, substans og tykkelse? Så har Elvital løsningen til deg. Du kan for eksempel prøve den gjenoppbyggende Full Resist Shampoo, Balsam og Power Mask, som understøtter et sterkt og motstandsdyktig hår, eller de populære produkter fra Fibralogy serien. Fibralogy produktene benytter en innovativ teknologi til å gi deg tykkere hårstrå over tid, så håret får mer volum helt uten å bli tynget ned. Prøv Elvital Fibralogy Shampoo sammen med Elvital Fibralogy Balsam.

Til fettet hår: Elvital Extraordinary Clay

Vil du gjerne slippe fettet hår, men samtidig unngå at håret tørker ut fra hyppig hårvask, så er dette serien for deg. L'Oréal har nemlig formulert et shampoo- og balsam sett, som er tilsatt 3 typer naturlig rensende leire, som absorberer talg fra hodebunnen og bevarer en frisk følelse i håret i opp til 3 døgn, uten at håret tørker ut eller fetter. Prøv den innovative Elvital Extraordinary Clay Shamoo og Balsam her.

Kjøp din foretrukne Elvital shampoo og balsam hos Med24.no - alltid gode tilbud!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.