L'Oréal Elnett

5 Produkt(er)

Elnett fra L'Oréal Paris holder frisyren på plass med klassiske hårsprayer

Elnett er en serie av hårstylingsprodukter, nærmere betegnet hårsprayer fra L'Oréal Paris, som gjennom årtier har gjort det lettere for kvinner over hele verden å sette håret, akkurat som de vil ha det. Du kjenner sikkert den ikoniske gullfargede Elnett hårlakk, som med god grunn har blitt en internasjonal beautyfavoritt! Om du enten går etter et avansert oppsett, langvarige krøller eller et rotete look, er Elnett brandet for deg. I sortimentet finner du hårsprayer av forskjellige styrker og i forskjellige størrelser, så du kan finne det produktet som passer deg best.

Lett å bruke, lett å gre ut

Elnetts formler er gjort super lette, og alle sprayboksene er designet med en praktisk mikrodiffuser som sikrer at formelen spres jevnt i håret, så du ikke trenger å bekymre deg for klissete eller stive hårtotter, som flokes og ikke kan gres ut. Ønsker du å re-style håret, kan du derfor bare gre håret og sette det på ny. Enklere blir det ikke! Uansett hvilken styrke du velger, etterlates håret fleksibelt og bevegelig, samtidig med at din frisyre holder seg på plass hele dagen og kvelden med.

Hårsprayer som matcher ditt behov

Mangler du en god hårspray til en meget overkommelig pris, så kan du rolig prøve en av Elnett hårspray variantene. Den ikoniske L'Oréal Elnett Strong Hold Hairspray som gir et kraftig, men fleksibelt hold, fås blant annet i 4 forskjellige størrelser på 250 ml, 300 ml, 400 ml og 75 ml - en praktisk reisestørrelse som du alltid kan ha med i vesken til nødsituasjoner. Produktet kan brukes av absolutt alle hårtyper til alle former for frisyrer. Har du elektrisk og kruset hår, kan du med fordel prøve Elnett Oil Precious-Care Strong Hold Hair Spray, hvor den originale formel er beriket med nærende olje som beskytter og pleier håret, samtidig med å holde det på plass. Har du bruk for et enda sterkere produkt til innviklede oppsett som skal holde ekstra lenge, kan vi anbefale Elnett Volume Extra Strong Hold Hair Spray, som også er god til langt og tykt hår.

Kjøp din L'Oréal Elnett hårspray billig hos Med24.no - alltid gode tilbud!

til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.