Livol Brusetabletter

Livol brusetabletter
6 Produkt(er)

Livol brusetabletter er en lett og lekker måte å få ditt daglige vitamintilskudd

Livol brusetabletter gjør det både lett og lekkert å få det daglige vitamintilskudd. De kommer i seks forskjellige vitamin- og smakskombinasjoner så du kan finne akkurat den varianten som passer til deg og dine behov. Brusetablettene er tilsmakt med skjønne, friske smaker og oppløses i et glass kaldt vann (200 ml) - drikk det som en forfriskende vitamindrikk.

Brusetablettene har et spennende og moderne look, nettopp for at du skal ha dem stående fremme på kjøkkenbordet, på skrivebordet eller ha dem med i vesken så du husker dem i en travel hverdag.

Livol Keep going brusetabletter

Keep going brusetabletter er til den aktive livsstil! Keep going brusetabletter smaker av ingefær og sitron og inneholder koffein som bidrar til å forbedre konsentrasjonsevnen, mens magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Livol Skin glow brusetabletter

Skin glow brusetabletter er vitaminkjærlighet til huden! Skin glow brusetablettene inneholder kollagen og blant annet biotin som bidrar til vedlikehold av en normal hud, og C-vitamin som bidrar til en normal kollagendannelse, hvilket har betydning for hudens normale funksjon. Med smak av eple og mint.

Livol Pick me up brusetabletter

Pick me up brusetabletter har en frisk smak av tropisk frukt og inneholder blannt annet B12 vitamin, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Livol Stay sharp brusetabletter

Stay sharp brusetabletter inneholder pantothensyre som bidrar til normal mental yteevne. Denne brusetabletten inneholder også flere andre B-vitaminer, som bidrar til normal psykologisk funksjon, samt nervesystemets normale funksjon. Brusetablettene har en fruktig smak av fersken og aprikos.

Livol Immune aid brusetabletter

Immune aid brusetabletter er en god kilde til D-vitamin og har en skjønn smak av skogsbær. D-vitamin bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

Livol Iron bubbles brusetabletter

Iron bubbles brusetabletter er en god kilde til jern med en smak av solbær. Utover jern, inneholder den også C-vitamin, folsyre og vitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Keep going, Pick me up, Stay sharp og Iron bubbles er ikke tilsatt animalske råvarer og er velegnet til veganere.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.