Levering med Helt Hjem eller Bring

Pakker som veier under 3 kg og er små nok til å gå med posten (max størrelse 35*25*12cm) blir sendt med leveringstjenesten "Helthjem hjemlevering" hjem til deg. Pakken blir da levert tidlig om morgenen sammen med avisgangen. Større pakker og pakker over 3 kg blir sendt med Bring eller Helthjem hentepakker til ditt lokale Bring/Helthjem utleveringssted.

Obs! Noen pakker som i utgangspunktet sendes med Helthjem hjemlevering, blir likevel gjort om til utleveringspakke med Helthjem hentepakker eller Postnord.

Dette kan være fordi Helthjem ikke for øyeblikket tilbyr levering helt hjem til din adresse, fordi budet vurderer at pakken ikke kan avleveres på en trygg måte, eller fordi budet har forsøkt å levere pakken, men ikke med sikkerhet kan finne adressen. I disse tilfeller blir også små og lette pakker gjort om til utleveringspakker med Helthjem hentepakker.

Hvis en pakke blir sendt som utleveringspakke, vil du få beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken.

Les mer om våre leveringsvilkår her

Normal leveringstid er 2 - 5 dager for pakker til det sentrale østlandet. Pakker til vest-, midt- og nord-Norge transporteres via Oslo, og kan gi en ledetid på 4 - 10 dager pr dags dato. Leveringstiden er indikativ, og ikke garantert.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.