Labello


Utforsk Labellos brede leppepleiesortiment med et stort utvalg av alt fra tidløse klassikere til frukt- og fargevarianter som er elsket over hele verden.

Les mer her og finn den perfekte leppepomaden for deg!

17 Produkt(er)

Labello gikk fra en beskjeden start til global dominans

Labello, et anerkjent navn innen leppepleie, ble introdusert i 1909 etter at Dr. Oscar Troplowitz oppfant en innovativ leppepomade to år tidligere. Det han ikke visste, var at denne leppepomaden skulle bli kjent over hele verden. Navnet Labello kommer fra de latinske ordene "labium" (lepper) og "bellus" (vakker), noe som gjenspeiler varemerkets misjon: å gi vakre lepper. I 1911 introduserte Labello en innovativ emballasje, en såkalt skyveboks, der man kunne skyve pomadestangen ut fra bunnen. Dette var en revolusjon. Etter suksessen på de første europeiske markedene ble Labello tilgjengelig i resten av Europa. Mange år senere ble Labello kjøpt opp av Beiersdorf AG, som også eier Nivea.

Hva står Labello for?

Labello er ikke bare en leppepomade, men en filosofi om pleie og beskyttelse. Labello har en dyp forståelse for leppenes sarte natur og streber etter å tilby leppeprodukter som ikke bare gir fuktighet, men også beskytter mot ytre skadelige faktorer. Når du tenker på en leppepomade fra Labello, tenker du på kvalitet og pålitelighet. Labello Original er et bevis på varemerkets forpliktelse til å tilby upåklagelig pleie. Labello drives av en lidenskap for å holde leppene sunne og vakre, uansett årstid og klima.

Naturlig leppepleie fra Labello

Labellos leppeprodukter er ikke bare svært funksjonelle når det gjelder å beskytte og pleie leppene, de er også produsert på en miljøbevisst måte. Labellos leppepomader er i stor grad laget av naturlige ingredienser. Noen leppepomader, som Labello Strawberry Shine, er laget av 99 % naturlige ingredienser. De aller fleste leppepomader fra Labello er klinisk og dermatologisk testet. Dette viser at Labello bryr seg om forbrukerne sine. Naturligvis er de fleste Labello-produktene veganske, og emballasjen er resirkulerbar.

Stjerneprodukter: Labellos beste hits

Labello har en rekke stjerneprodukter som har vunnet folks hjerter. Labello Blackberry imponerer med sin fruktige og dype fargetone som gjør leppene uimotståelige og kyssbare. Labello Blackberry Shine er derfor den ideelle leppepomaden med et vell av egenskaper og en deilig bærlignende duft. Labello Strawberry Shine gir leppene en delikat rød glans og etterlater dem blanke, og med sin søte jordbærduft er denne Labello-leppepomaden ideell å eie. Labello Pearly Shine er det perfekte valget for deg som liker en diskret glans. Labello Original er fortsatt en klassiker med sin blå emballasje og gjenkjennelige duft, mens Labello Hydrocare gir brukeren intens fuktighet. Når det gjelder effektiv solbeskyttelse, er Labello Sun Protect SPF 30 et must. I tillegg kommer den eksfolierende Labello Lip Scrub, som etterlater leppene babymyke og glatte. Labello Lip Oil gir en glansfull finish med en lys rosa nyanse.

Hvorfor velge en Labello leppepomade?

  • Langvarig fuktighet – opptil 24 timer
  • Beskyttelse mot tørrhet
  • Naturlige ingredienser
  • Leppepomade som passer for alle hudtyper
  • Enkel å påføre og ta med seg
  • Bredt utvalg av smaker for ulike preferanser
  • Kombinasjon av fuktighet og farge
  • Labello har over 110 års ekspertise innen leppepleie.

Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.