La Roche-Posay Toleriane

11 Produkt(er)

Toleriane – til sensitiv og intolerant hud

Med La Roche-Posay Toleriane finner du en spesifikk hudpleie til den intolerante og sensitive hud. Seriens produkter har en optimal toleranse og er derfor helt ideell for en reaktiv eller overfølsom hud.

Virkningsfull pleie
Med Toleriane kan du minske det ubehag som ofte medfølger en sensitiv hud som er preget av allergiplager. Formlene er ytterst milde, men effektive.

Med denne komplette hudpleieserien tilføres huden fukt, lindring og beskyttelse, som enhver hudtype kan ha nytte av. La Roche-Posay har heriblant sørget for ansiktsrens med tilhørende ansiktskremer for det mest optimale resultat.

Oversikt: Toleriane rensepleie

1) Toleriane Dermo Cleanser: Renselotion med beroligende egenskaper som er i stand til å rense huden og fjerne makeup mildt. Rensen kan anvendes både til ansikt og øyenområdet.

2) La Roche-Posay Termalsk Kildevann: En beroligende, mykgjørende, mineralholdig og antioksiderende kildevannsspray, som virker godt for en følsom og irritert hud.

Oversikt: Toleriane hudpleie

1) Toleriane Ultra: God for deg som har en overfølsom eller allergisk hud. Dagkremen besitter intense beroligende egenskaper som er med til å redusere hudens ubehag, og gi den all fuktgivende pleie den krever.

2) Toleriane Ultra Eye: Kan anvendes på allergisk hud. Øyenkremen er både beroligende, fuktende, beskyttende og styrkende. Den reduserer ubehag ved øyenområdet såvel som poser under øynene.

3) Toleriane Ultra Overnight: Kan anvendes på allergisk hud. Nattkremen gir den skånsomme og beroligende pleie som en rød og irritert hud behøver i løpet av natten. Både rødme og ubehag vil være minsket om morgenen, samtidig med at huden er holdt maksimal fuktet.

4) Toleriane Sensitive samt Toleriane Riche: Disse kremene er utviklet til ansikt og hals, hvor de kan gjenopprette og beskytte hudens velbefinnende. Huden etterlates både myk, fuktet og lindret.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.