La Roche-Posay Rosaliac

1 Produkt(er)

Rosaliac – For sensitiv hud med tendens til rødme

La Roche-Posay Rosaliac-serien er en komplett hudpleierutine dedikert til deg som har sensitiv hud med tendens til rødhet. De kraftige, beskyttende, men skånsomme ingrediensene i den unike pleien er i stand til å redusere lys til alvorlig rødhet.


Din optimale hudpleierutine

Har du meget sensitiv hud med en tendens til rødhet? Da kan du dra nytte av La Roche-Posay Rosaliac, som enkelt kan legges inn i rutinen din med 3 enkle steg, og gi den optimale hudpleien du trenger for en jevn hudtone og balansert hud.


Styrk huden – reduser rødhet

I Rosaliac-serien finner du både produkter innen rens, fuktighetspleie, solpleie og korrigerende pleie for huden. Hvert av de unike produktene skaper sammen en komplett serie, som med sine beroligende og styrkende egenskaper reduserer rødhet og ubehaget som ofte følger med rødmet eller sensitiv hud.

Trinn 1: Rensepleie

Rosaliac Micellar Removal Gel brukes til å rense ansiktet skånsomt og effektivt. Gelen fjerner både smuss og sminke.

Trinn 2: Hudpleie

Rosaliac AR Intense Serum er utviklet mot lokal rødhet. Den intense hudpleien er i stand til å redusere rødhet og dens tilbakevending. Dette serumet brukes før påføring av enten dagkrem, nattkrem eller fuktighetskrem.

Rosaliac UV Riche and Legere er en fuktighetskrem som beskytter huden mot irriterende stoffer sammen med SPF 15. Kremen brukes dersom du ønsker at rødhet og oppblussing skal reduseres. Dens intense og beroligende pleie kan brukes til både tørr, normal og kombinert hud.

Trinn 3: Korrigerende pleie

Rosaliac CC Cream. Det siste trinnet skjer med den universelle, fargekorrigerende pleien, som kan brukes til daglig bruk. Den synlige fargekorrigeringen kan avhjelpe enhver type rødhet. I tillegg fukter, lindrer og beskytter den huden blant annet ved hjelp av SPF 30.

La Roche-Posay er et ledende hudpleiemerke som har forskjellige hudserier for ulike hudtyper. Våre eksperter hjelper deg gjerne med å finne produkter som er tilpasset din hud.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.