La Roche-Posay Cicaplast

7 Produkt(er)

Cicaplast - Beroliger, gjenoppbygger og beskytter

La Roche-Posay Cicaplast er en komplett SOS-serie til den svekkede, skadede eller irriterte hud. Den profesjonelle serien er utviklet som et must-have til hele familiens førstehjelpsskrin. Både babyer, barn og voksne kan anvende den velutviklede pleien til ansikt, lepper og kropp.

Behandlende pleie i verdensklasse
Cicaplast produktene er kjent som SOS-pleie på grunn av deres beroligende, gjenoppbyggende og beskyttende formel. De har en ytterst effektiv virkning på tørr, irritert og skadet hud.

Serien er overordnet tilpasset hverdagens småskader og plager, samt de hudirritasjoner som kan forekomme etter kosmetiske og medisinske behandlinger som rifter, tørr- og ødelagt hud.

La Roche-Posay Cicaplast er tilpasset:

  • Hudavskrapninger
  • Solbrenthet
  • Røde barnestumper
  • Rifter etter kosmetiske behandlinger
  • Ru, sprukne, avskallede og tørre flekker
  • Irriterte hudområder både på kropp, hender og lepper

Oversikt over produktene

1) Cicaplast Balm B5 kan anvendes til babyer, barn og voksne. Balmen gjenoppbygger, beskytter og beroliger tørre, irriterte områder samt hverdagens småskader.

2) Cicaplast Gel B5 er utviklet til sprukken, avskallet, irritert hud eller etter kosmetiske behandlinger. Den både styrker, gjenskaper og beskytter huden.

3) Cicaplast Håndkrem har en beroligende, gjenoppbyggende og beskyttende effekt som kan hjelpe tørre, sprukne, revnede eller overbelastede hender.

4) Cicaplast Lips er en pleiende og nærende balm til leppene. Den er i stand til å gjenoppbygge og berolige sprukne, tørre og irriterte lepper hos barn og voksne. Den kan også anvendes etter en uttørkende medisinsk behandling.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.