La Roche-Posay Anthelios

La Roche Posay Anthelios

Anthelios er en effektivt beskyttende serien med solkrem fra La Roche-Posay, som med sine SPF 30 - 50+ alltid gir deg svært høy solbeskyttelse.

La Roche-Posay solkrem | Beskytt ansiktet mot solen | Solkrem til kroppen | Solbeskyttelse til barn | Posthelios Aftersun 

13 Produkt(er)

La Roche-Posay solkrem

La Roche-Posay har utviklet en serie solprodukter som passer for alle hudtyper, og spesielt for de med sensitiv hud og solallergi. De kaller serien La Roche-Posay Anthelios og den inneholder både:

  • Solkrem til ansiktet
  • Solkrem til kroppen
  • Solkrem til barn
  • Solkrem spray
  • Aftersun

Alle La Roche-Posay solkremer er formulert uten parfyme og er dermatologisk testet. I tillegg har de høy solbeskyttelse, og flere av solproduktene har faktor 50+, slik at du kan nyte solen uten bekymring, og ta vare på huden din samtidig.


Beskytt ansiktet mot solen

Huden i ansiktet er fin, tynn og ofte mer delikat enn andre steder på kroppen, og trenger derfor ekstra solbeskyttelse. I tillegg er ansiktet sjelden dekket av skyggeklær, og det rammes oftest hardt og direkte av solens stråler. Heldigvis finner du i serien, La Roche-Posay Anthelios, et stort utvalg av La Roche Posay solkremer for ansiktet, som passer din hud og behov, enten du er ute etter en ultralett solkrem eller en fuktighetsgivende solkrem.

Her får du vite litt om mange ev de ulike solproduktene til ansiktet:

La Roche-Posay Anthelios Shaka Ultralett

Denne ultralette kremen med SPF 50+ gir svært høy solbeskyttelse for ansiktet og området rundt øynene. Den er både ekstra vannbestandig, svettebestandig og sandbestandig, så den er perfekt for en dag på stranden. Denne solkremen er et av de mest populære solproduktene fra Anthelios-serien.

La Roche-Posay Anthelios Ultra Solkrem for ansikt og øyne SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios Ultra solkrem et produkt som har en deilig kremet konsistens og har både fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. Solkremen passer for deg med tørr og normal hud, og den er også spesielt tilpasset den sensitive huden rundt øynene.

La Roche-Posay Anthelios Anti-imperfections SPF 50+

Anthelios Anti-imperfections er en solkrem som egner seg spesielt godt for uren hud, da solkremen inneholder salisylsyre og niacinamid, som er ingredienser som effektivt bekjemper urenheter i huden. Samtidig har La Roche-Posay solkremen høy solfaktor på 50+, som beskytter huden mot UVA og UVB.

La Roche-Posay Anthelios XL Anti-shine

En solkrem som motvirker det skinnende utseendet fra fet og kombinasjonshud er La Roche-Posay Anthelios XL Anti-Shine. Produktet har en geleaktig tekstur som absorberes raskt og etterlater huden matt og uten hvite flekker eller linjer etter påføring.

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation

Med alderen utvikler mange flere pigmentforandringer og mørke flekker i huden, og disse kan forebygges og reduseres med La Roche-Posay Anthelios Pigmentation, en farget ansiktssolkrem med SPF 50+. Kremen er effektiv mot pigmentforandringer i huden forårsaket av solskader, alder eller hormonelle årsaker, og huden din vil umiddelbart fremstå mer jevn på overflaten etter påføring.


La Roche-Posay Solkrem til kroppen

Det er selvfølgelig ikke bare ansiktet som trenger solbeskyttelse, for også armer, ben og resten av kroppen påvirkes av solens stråler. Derfor har La Roche-Posay også to solkremer som er beregnet på de større områdene av kroppen som armer, ben, mage og rygg. Solkremen til kroppen finner du med SPF 30 og 50+, avhengig av hvor sart huden din er og hvor sterke solstrålene er. Uansett hvilken solfaktor du velger, får du en solkrem som er enkel å smøre på og trekkes raskt inn slik at huden ikke føles klissete eller fet.

Du bør alltid bruke sjenerøse mengder solkrem for å sikre at du får den beste beskyttelsen mot de skadelige UVA- og UVB-strålene. På den måten kan du nyte de varme soltimer utendørs samtidig som du tar godt vare på huden din og forebygger aldringstegn, rynker og hudsykdommer.

For spesielt utsatte områder som lepper, øyeparti, ører, nese, føflekker og arr er solkremen La Roche-Posay Anthelios XL Sunstick et godt valg. Den praktiske pinnen påføres enkelt og raskt uten problemer, og så gir den effektiv solbeskyttelse med SPF 50+.


La Roche-Posay solkrem til barn

Barn har ofte sart hud når det kommer til sol, derfor inneholder Anthelios-serien også 6 beskyttende solprodukter for barn, som alle har solfaktor 50+. Blant solkrem for barn finner du:

  • Solkrem til kroppen
  • Vannfast/vannresistent solkrem for kroppen
  • Mini solkrem
  • Solkrem til baby

Selv om solproduktene først og fremst er rettet mot barn, kan de selvsagt også brukes til voksne og mer moden hud, hvor de virkelig gir ekstra god solbeskyttelse.

Alle solproduktene til barn kan brukes til både kropp og ansikt, så du trenger kun å bruke én solkrem når barnet ditt skal smøres. Dette gjør hele prosessen enklere og raskere.


La Roche-Posay Posthelios Aftersun

Etter en lang dag i solen kan selv den best beskyttede huden være tørr og dehydrert og trenger ekstra nærende pleie. Til dette formålet er La Roche-Posay Posthelios Aftersun et perfekt valg, fordi den beroligende og kjølende gelen har en umiddelbar effekt. Med et innhold av 76 % termisk kildevann fra La Roche-Posay og vitamin E er gelen både fuktighetsgivende og beskyttende, da Vitamin E er en antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler.


Kjøp La Roche-Posay solcreme hos Med24

På denne siden finner du den beste solbeskyttelsen for både barn og voksne fra La Roche-Posay i deres Anthelios-serie. Kjøp La Roche-Posay solkrem og aftersun, og nyt effekten av de beskyttende solproduktene. Med24.no er en offisiell forhandler av La Roche-Posay, så velg det du ønsker fra vårt store utvalg her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.