Gelé Royal

Gelé Royal er et svært energigivende og vitaminrikt kosttilskudd som inneholder flere naturlige og gunstige stoffer. Les mer om Gelé Royal her.

6 Produkt(er)

Hva er Gelé Royal?

Gelé Royal er et svært energigivende og vitaminrikt produkt. Gelé Royal inneholder store mengder naturlige vitaminer og aminosyrer. Den naturlige gelé royal inneholder alle B-vitaminer samt vitamin A, C, D og E, og mer enn 20 aminosyrer. Gelé royal kalles også dronninggelé, ettersom det er den næringen som arbeiderbiene gir til larvene som skal bli bidronninger.

Blandingen, som består av propolis og pollen, som er et naturlig næringsmiddel, har i uminnelige tider vært kjent som en kilde til ungdom. Dette skyldes delvis at produktet av bier har blitt brukt i flere kulturer til ernæring, skjønnhet og behandling. Gelé Royales egenskaper er fortsatt allment anerkjent i dag.

Gele Royal kosttilskudd – spesielt for overgangsalderen

Gelé Royal er også kjent som bidronningmat. I Kina har det vært brukt i århundrer som et helsefremmende middel.

Tilskuddet gjorde seg først bemerket på det danske markedet rundt 1980-tallet, men har siden blitt kjent for å redusere plager i overgangsalderen, menstruasjon og mye mer!

Unikt næringsinnhold

Den naturlige og næringsrike gelé royal inneholder alle B-vitaminer samt vitamin A, C, D og E og mer enn 20 aminosyrer.

Den naturlige gelé royal inneholder:

  • Mineraler
  • Vitaminer nevnt ovenfor
  • Fosfater
  • Acetylkolin (nevrotransmitter)
  • Protein og aminosyrer
  • Sakkarider
  • Umettede fettsyrer
  • Hormoner

Innholdet gjør gelé royal til en populær ingrediens i både skjønnhetsprodukter og kosttilskudd.

Kosttilskudd

Gelé Royal kan fås gjennom flere forskjellige kosttilskudd. Camette har blant annet et Royal Jelly-tilskudd som kalles bidronningmat. I tillegg har Bidro utviklet flere spesialtilskudd i Gelé Royal-serien.

I denne serien finnes det spesialversjoner for kvinner som lider av PMS og de plagene som kan oppstå i forbindelse med overgangsalderen. Kosttilskuddene inneholder andre naturlige ingredienser som for eksempel rødkløver, som sies å ha en positiv effekt på kroppen i forbindelse med disse tilstandene.

Den rene Bidro Royal Jelly er også et av de mest populære kosttilskuddene i denne kategorien. Bidro Ampul og Bidro Plus Xtra er også spesielt nyttige for deg som ønsker mer energi i hverdagen, redusert tretthet og utmattelse.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.