Kleenex

Kleenex

Kleenex er et merke som gir omsorg og trøst i hverdagens små øyeblikk. Enten det gjelder forkjølelse, sminkefjerning eller noe annet, er Kleenex her for deg. Les mer om Kleenex her!

14 Produkt(er)

Kleenex - komfort og kvalitet i hverdagen

Kleenex er et varemerke som har vært en del av hverdagens små og store øyeblikk i nesten hundre år. Det hele startet på 1920-tallet da Kimberly-Clark forvandlet et kreppapir, opprinnelig utviklet for gassmasker under første verdenskrig, til det første Kotex®-produktet for kvinner. Like etter, i 1924, ble Kleenex lansert som en revolusjonerende måte å fjerne sminke på.

På 1930-tallet anerkjente forbrukerne Kleenex som et uunnværlig hjelpemiddel ved forkjølelsessymptomer, noe som førte til merkets nye slagord: "The tissues you can throw away." Denne ideen om engangsbruk og hygiene ble en stor del av Kleenex' identitet.

Gjennom flere tiår har Kleenex utviklet seg i takt med forbrukernes behov, fra å være Hollywood-stjernenes foretrukne sminkefjerner på 1950-tallet til lanseringen av innovative produkter som Space-Saver-esken i 1961 og Kleenex Ultra Soft på 1990-tallet.

I dag står Kleenex som et symbol på omsorg og trøst, alltid klar til å tørke tårer, lindre en rennende nese eller håndtere hverdagens rot. Med et løfte om å være der for deg, fortsetter Kleenex å være en viktig del av hverdagen og hygienen i hjem over hele verden.

Hva gjør Kleenex unikt?

  • Innovasjon: Kleenex har alltid ligget i forkant når det gjelder innovasjon innen personlig pleie og komfort, fra original design til de nyeste produktlanseringene.
  • Kvalitet: Hver Kleenex-eske garanterer lommetørklær av høyeste kvalitet for en myk og behagelig opplevelse.
  • Tillit: I årenes løp har forbrukere over hele verden stolt på at Kleenex dekker deres daglige behov.
  • Lave priser: For de som alltid er på utkikk etter et godt tilbud, er det ideelt om du kan finne et Kleenex-tilbud, men produktene er alltid til en fast lav pris.


Kleenex-sortiment

Kleenex-sortimentet består av en rekke lommetørklær som er designet for å dekke alle behov for komfort og hygiene i hverdagen.

Kleenex boks

En Kleenex boks er en uunnværlig del av hjemmet, et lite lommetørkle som er klar til å trøste og hjelpe til med livets små uhell. Med en Kleenex-eske har du en myk og absorberende assistent som kan tørke tårer, lindre en rød nese eller hjelpe til med sminkefjerning med et enkelt trekk. Kleenex boks design er like variert som de mange bruksområdene de har. Fra klassisk og diskret til moderne og fargerik - en Kleenex boks passer inn i de fleste rom.

Kleenex Ultra Soft

Kleenex Ultra Soft er et utmerket eksempel på varemerkets dedikasjon til å levere eksepsjonell mykhet. Disse lommetørklærne er designet for å gi en silkemyk, skånsom berøring som er ideell for selv de mest følsomme hudtypene. Enten det er en forkjølet nese som trenger en mild berøring eller sensitiv hud som krever ekstra pleie, er Kleenex Ultra Soft det perfekte valget.

Kleenex Balsam

På den andre siden har vi Kleenex Balm, som er utviklet med en unik formel som inneholder beroligende ingredienser. Dette produktet er ideelt for dem som opplever irritasjon fra vanlig papir, spesielt i forkjølelses- og influensasesongen. Kleenex Balsam-servietter er beriket med mykgjørende stoffer som etterlater huden fuktet og næret etter hver bruk. Dette gjør dem til en uunnværlig følgesvenn hjemme, på kontoret eller på farten, spesielt i perioder med hyppig bruk.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.