Rømer hevekurv - oval, lav
Lav, oval hevekurv fra Rømer
La brødet heve i en hevekurv for å få en fin form og høyde. Den ovale hevekurven fra Rømer er laget av rotting. Hevekurven er spesielt smart, da den hjelper den våte deigen til å heve seg oppover i stedet for utover under den siste hevingen av det formede brødet. Brødet tas deretter ut av kurven rett før baking. Hevkurven kan brukes mange ganger og bør ikke vaskes.
Denne versjonen er lav og oval. Kurven er også tilgjengelig i en høy versjon hvis du ønsker høyere brød.
Mål: Hevkurv Oval, L:25 x B:15 x H:7 cm
Anbefalt bruk
Hevekurven mettes før bruk - eksempelvis med olivenolje - og drysses med et lag grovt mel før deigen legges i.
Hevekurven skal ikke vaskes, men i stedet børstes eller støvsuges grundig og stå til tørking før den settes bort.
Med et par måneders mellomrom kan kurven tørkes i ovnen for å holde en god hygiene.
Innhold: 1 stk.