Kids Zoo

Kids Zoo

Kids Zoo vitaminbjørner er utvikler til barn som ikke liker vanlige vitaminpiller. Med Kids Zoo kan dine barn nå velge mellom en rekke sunne og velsmakende tyggevitaminer i fem forskjellige varianter, her i blant Kids Zoo Multivitamin, Kids Zoo fiskeolje (Omega-3), og Kids Zoo Kalk. Vi selger også Kids Zoo med kun vegetabilske bestanddeler, passende for vegetarianere og veganere.

Det er en god idé å supplere barnas kost med ekstra vitaminer, mineraler og sunne omega-3 fettsyrer. Vitaminer og mineraler er næringsstoffer som trengs for at kroppen skal kunne fungere og vokse optimalt.

Med Kids Zoo barnevitaminer er det enkelt å gi ditt barn et daglig tilskudd av de viktigste vitaminene og sunne omega-3 fettsyrer. Kids Zoo er for barn fra 1 år og opp. Kids Zoo finses både som multivitamin, med enkelte vitaminer og med omega 3 fiskeolje. Produktene er utviklet i henhold til den nyeste viten på området.

Kids Zoo Omega 3 er fremstillet av en patentert og mikro-innkapslet MEG-3 Omega-3 av absolutt høyeste kvalitet. Kids Zoo er utelukkende tilsatt naturlige smaks og farvestoffer i form av frukt og grønnsaker, og er i tillegg helt frie for konserveringsmidler, gluten, egg og kunstige søtestoffer. Produktene inneholder i stedet henholdsvis rørsukker og glukose, eller maissirup og sukker, da kunstige søtestoffer ikke anbefales til barn.

Husk at gleden ved å gå på skolen bare blir større hvis kroppen kan følge med, og får tilført alle de viktigste næringsstoffene som gjør det enklere å følge undervisningen - hele dagen. Husk derfor også alltid en solid og sunn frokost, og en god matpakke - hver dag.

Kids Zoo kosttilskudd gjør hverdagen litt mer gøy, og er samtidig fri for alle kunstide søtestoffer, tilsettelse- og smakstoffer.

Kids Zoo kosttilskudd selges alle i bokser med barnesikret lokk, slik at sikkerheten er helt i topp!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.