Kids Zoo

6 Produkt(er)

Kids Zoo vitaminbjørner er utvikler til barn som ikke liker vanlige vitaminpiller. Med Kids Zoo kan dine barn nå velge mellom en rekke sunne og velsmakende tyggevitaminer i fem forskjellige varianter, her i blant Kids Zoo Multivitamin, Kids Zoo fiskeolje (Omega-3), og Kids Zoo Kalk. Vi selger også Kids Zoo med kun vegetabilske bestanddeler, passende for vegetarianere og veganere.

Det er en god idé å supplere barnas kost med ekstra vitaminer, mineraler og sunne omega-3 fettsyrer. Vitaminer og mineraler er næringsstoffer som trengs for at kroppen skal kunne fungere og vokse optimalt.

Med Kids Zoo barnevitaminer er det enkelt å gi ditt barn et daglig tilskudd av de viktigste vitaminene og sunne omega-3 fettsyrer. Kids Zoo er for barn fra 1 år og opp. Kids Zoo finses både som multivitamin, med enkelte vitaminer og med omega 3 fiskeolje. Produktene er utviklet i henhold til den nyeste viten på området.

Kids Zoo Omega 3 er fremstillet av en patentert og mikro-innkapslet MEG-3 Omega-3 av absolutt høyeste kvalitet. Kids Zoo er utelukkende tilsatt naturlige smaks og farvestoffer i form av frukt og grønnsaker, og er i tillegg helt frie for konserveringsmidler, gluten, egg og kunstige søtestoffer. Produktene inneholder i stedet henholdsvis rørsukker og glukose, eller maissirup og sukker, da kunstige søtestoffer ikke anbefales til barn.

Husk at gleden ved å gå på skolen bare blir større hvis kroppen kan følge med, og får tilført alle de viktigste næringsstoffene som gjør det enklere å følge undervisningen - hele dagen. Husk derfor også alltid en solid og sunn frokost, og en god matpakke - hver dag.

Kids Zoo kosttilskudd gjør hverdagen litt mer gøy, og er samtidig fri for alle kunstide søtestoffer, tilsettelse- og smakstoffer.

Kids Zoo kosttilskudd selges alle i bokser med barnesikret lokk, slik at sikkerheten er helt i topp!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.