Jorgobé

16 Produkt(er)

Jorgobé Skin Care Copenhagen - skaperne av én av nordens beste ansiktsmasker

Kanskje husker du hvordan den sorte Black Mask for flere år siden tok skandinavia med storm, og absolutt alle bare måtte ha fingrene i den revolusjonerende ansiktsmasken? Danske Jorgobé var brandet som stod bak den store suksessen, og de har siden 2010 skapt flere prisvinnende hudpleieprodukter, som gjør det mulig for deg å pleie huden på en naturlig måte, i en prisklasse hvor alle kan være med.

Dansk unisex hudpleie basert på naturlig innhold

Jorgobé ble grunnlagt av de to danske menn Nicklas Jørgensen og Dan Obelitz, som nå i over 10 år har bestrebet seg på å fremstille eksklusive produkter, som kunne brukes av alle - menn som kvinner. Målet var at utvalget hovedsaklig skulle være basert på naturlig aktive ingredienser, sånn at din daglige hudpleie ikke inneholdt noen unødvendige tilsetningsstoffer. Produktene er derfor fri for kjemi som syntetiske fargestoffer, parabener, silikon og mineralske oljer, og dessuten er hele sortimentet 100% vegansk samt ikke testet på dyr. Hvert et Jorgobé hudpleieprodukt er formulert og produsert her i Danmark, sånn at du investerer i det lokale, når du for eksempel kjøper en ansiktsmaske eller en krem. Dessuten er dansk produksjon med til å minske produktenes klimaavtrykk, hvilket er en fordel for deg som ønsker å handle mer bærekraftig.

The Original Black Mask - det prisvinnende signaturprodukt

Jorgobés aller første produkt var den famøse Black Peel Off Mask - også kjent som The Original. Ansiktsmasken fungerer som et peel-off produkt velegnet mot akne, uren- og fettet hud, hvis unike formular hjelper deg med å oppnå en renere og penere hud ved effektivt å rense tette porer samt fjerne hudormer, døde hudceller og urenheter på hudens overflate. Produktet er basert på aktive naturstoffer som sort kaolinler, echinacea, trollhassel og andre planteekstrakter samt eketreskull, som gir masken den karakteristiske sorte fargen.

Etter masken først kom på markedet ble hele produksjonen utsolgt på få måneder, og The Original Black Peel Off Mask blev i 2012 én av de mest solgte ansiktsmasker i hele Skandinavia. Dessuten er produktet belønnet med flere awards, hvilket ikke sier så lite om hva masken kan gjøre for din hud.

Et sortiment av prisvinnende hudpleieprodukter

Det er ikke kun Jorgobés Black Mask som har mottatt flere priser for sine fantastiske egenskaper: flere av de øvrige produkter i utvalget er også blitt anprist ved blant annet Danish Beauty Awards. Alle har produktene gode egenskaper for din hud og kan brukes av alle hudtyper på bakgrunn av de skånsomme, naturlige og aktive formularer.

I sortimentet finner du blannt annet:

Refreshing Scrub Mask: en dybderensende ansiktsmaske med peeling-effekt, som liksom den sorte masken har god effekt på uren- og fettet hud
White Tea Balancing Cream: en intenst fuktgivende og dybdepleiende ansiktskrem, som tilfører næring og beskyttelse til alle hudtyper
Squalene Hand Cream: prisbelønnet håndkrem i alminnelig- og reisestørrelse som tilbyr optimal beskyttelse og pleie til hendene i opp til 72 timer
Niacinamide Serum: to dybdenærende serumer, hvis gode egenskaper hver især gir deg en markant forbedret hud

Kjøp Jorgobé Skin Care Copenhagen til billige priser hos Med24.no - alltid rask og bærekraftig levering!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.