John Masters Organics

John Masters Organics lager hår- og hudpleie for deg som tenker på både deg selv og verden rundt deg. John Masters bryr seg mye om at deres pleie skal være så miljøvennlig som mulig, og samtidig gi deg best mulig effekt. Les mer om John Masters Organics her

28 Produkt(er)

John Masters Organics – Naturlig skjønnhet og pleie

John Masters Organics produserer et bredt spekter av pleieprodukter som effektivt gir næring til hår, hud og kropp. Merket ble grunnlagt allerede i 1994, da John Masters fikk ideen om å bruke naturen som kilde for sin hjemmelagde skjønnhetsserie. Siden den gang har selskapet fortsatt i samme fotspor, og gjennom årene har selskapet gitt ut massevis av naturlige pleieprodukter som er elsket over hele verden.

Produktene er utviklet basert på innovative konsepter og ideer av eksperter, som sørger for at det enkelte produkt oppnår den absolutt beste kvaliteten før de sendes til deg. Produksjonen har utviklet seg fra å være håndvasket i John Masters hjem, med lokale økologiske ingredienser, til masseproduksjon av naturlig og økologisk hud- og hårpleie, som selges i flere land.


John Masters verdier

John Masters urtestudier legger grunnlaget for produksjonen av merkets serier, hvor naturens mest helbredende og pleiende urter, blomster, korn og oljer tilsettes de fantastiske produktene.

John Masters Organics setter sin ære i at deres hud- og hårpleie ikke inneholder skadelige og unaturlige stoffer. Alt fra John Masters er derfor fritt for parabener, fargestoffer, syntetiske dufter og silikon. I stedet er utgangspunktet ingredienser med naturlig pleiende, helbredende og beskyttende effekt. Men de syntetiske stoffene som fortsatt kan finnes i produktene er garantert ikke skadelige for kroppen.


Få organisk, naturlig pleie for hele kroppen med John Masters

Naturens aktive ingredienser har blitt brukt over hele verden i årtusener for å helbrede, pleie og medisinere – og det med god grunn. Naturen har utrolige egenskaper, og det har John Masters valgt å utnytte.

Over 200 økologiske ingredienser er brukt i John Masters Organics, inkludert rosevann, honning, avokado, lavendel og rosmarin og mange, mange andre. John Masters Organics verdsetter den reneste form for natur, og det er derfor de har bestemt at alle produktene deres må inneholde minst 70 % økologiske ingredienser. Dette er et løfte folkene bak John Masters Organics er stolte av å holde. Alt fra John Master Organics er godkjent av USDA National Organic Program, mens produktene som består av ingredienser som er mer enn 95 % økologiske er USDA-sertifisert.

De økologiske ingrediensene består av den reneste formen av naturproduktet, og John Masters Organics vil ikke gå på akkord med kvaliteten. Ved å holde ingrediensene naturlige og organiske, er deres hud- og hårpleie tilført rikelig med vitaminer, mineraler og antioksidanter, som gir næring til kroppen din på den aller beste måten.

John Masters kjærlighet til naturen sees også i det faktum at absolutt ingenting er testet på dyr. Det betyr at alt fra John Masters Organics er cruelty free. Produktene er også veganervennlige, bortsett fra en liten håndfull som enten er tilsatt honning eller bivoks. Produktenes fine og naturlige emballasje er i stor grad resirkulerbar for å være mest mulig miljøvennlig.


John Masters skaper omsorg for deg som elsker deg selv og naturen

Kombinasjonen av John Masters Organics naturlige ingredienser, sammen med den innovative produksjonen, resulterer i de mest herlige pleieproduktene. Merket produserer både serier som tar godt vare på håret, huden og kroppen din. Dette inkluderer også serier laget spesielt for spesifikke hår- og hudtyper, for eksempel fint, tørt og skadet hår, eller tørr og akne-utsatt hud. Du vil garantert finne et produkt som passer akkurat deg. John Masters Organics er den perfekte matchen for deg som både liker deg selv og naturen.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.