Jane Iredale - The skin care makeup

Jane Iredale
110 Produkt(er)

Naturlig, vegansk og mineralbasert makeup fra Jane Iredale

Hvis du er på utkikk etter en helt unik, vegansk og økologisk skjønnhetspleie serie, som blant annet er anerkjent av flere kjente stjerner og anbefalt av hudleger over hele verden, så har du falt over det helt rette merket!

Mineralene samt den milde og pleiende formelen i alle produkter fra Jane Iredale er med til å gi en ultimativ dekning, en silkemyk letthet og en hud som både vil se frisk og vakker ut hele dagen lang.

Jane Iredale er herfor en klassisk, avansert, holdbar og en helt igjennom eksklusiv makeupserie. Med Jane Iredale er den optimale skjønnhet du fortjener kun et enkelt penselstrøk unna!

Hva er Jane Iredale?

I 1994 begynte den amerikanske Jane Iredale sin reise med “Iredale Mineral Cosmetics”. Igjennom livet hadde hun opplevd at mange kvinner ikke kunne tåle den makeup de brukte daglig. Hennes ønske ble derfor å grunnlegge en langtidsholdbar mineral makeupserie, som hadde hudpleie egenskaper og kunne anvendes av alle – selv dem med den sarteste hud.

Et naturlig og sunt valg

Jane Iredale har siden blitt et av verdens mest avanserte makeup merker. Produktene viser hvordan makeup kan gi deg en feilfri og flott hud ved hjelp av mineralenes letthet. Alle farger eller pigmenter i Jane Iredale stammer fra mineraler som sten og lignende.

Alt fra Jane Iredale mascara og blush til Jane Iredale lipgloss er så effektive, enkle og naturlige som overhode mulig, så du lett og enkelt kan treffe sunne, vakre og samtidig gode valg. Innholdet er ikke bare det eneste naturlige. Makeupen er også med til å skape et naturlig og lett makeuplook, som alltid gir flotte og langtidsholdige resultater.

God holdbarhet

Det fantastiske merket er særlig kjent for sine Jane Iredale mineral puddere samt Jane Iredale foundation. Deres naturlige innhold av mineraler, gjør dem enkle å blende inn i enhver hudtone, de gir samtidig huden mulighet for å puste og etterlater til enhver tid et flott resultat.

Jane Iredale Mineral Cosmetics er sågar så holdbare, at du kan beholde det påførte makeup hele dagen lang, uten behov for å oppfriske eller påføre nye lag. Mange har særlig blitt forelsket i Jane Iredale concealer samt Jane Iredale bb cream av denne grunn.

Kun et penselstrøk fra optimal skjønnhet

Merkets formål er å endre ditt liv. Deres høyeste ønsker er å gi deg den huden du alltid har drømt om. Serien omfatter derfor også et hav av forskjellige populære Jane Iredale pudder, øyenskygger, lipgloss og mye mer – alle produkter kan fås på forskjellige former og i mange flotte nyanser, som gir deg muligheten for å finne ditt perfekte match.

Til for enhver kvinne

Med Jane Iredale kosmetikk finner du den beste siden frem i deg selv ved hjelp av en helt fantastisk makeup, som er med til å fremheve din naturlige skjønnhet.

Flere av seriens sunne og naturlige produkter har til og med multifunksjonelle egenskaper, slik at de kan anvendes flere steder og med forskjellige formål. Dette skyldes tanken om at enhver kvinne i enhver alder og med enhver hudtype skal kunne bære Jane Iredale kosmetikk med et resultat, som lar skjønnheten skinne igjennom mer enn noensinne før!

Resirkulerbar emballasje og mulighet for refill

Bevisstheten om miljøet har ført til at Jane Iredale tilbyr en rekke “refillable” etuier. Du finner blant annet Jane Iredale Refillable Compact i rosagull, hvortil du kan kjøpe refills med Purepressed base, Beyond Matte eller Bronzers refiller. Med disse sparer du herpå produksjonen av en emballasje som hos mange bare ryker i søppelspannen etter bruk.

Jane Iredale bestselgere

Merket setter en ære i å tilby makeup uten unødvendige ingredienser, for i stedet skape de vakre, gyldne og strålende bronzers, puddere samt foundations, som kan behage deg igjennom dagens gjøremål. Blant Jane Iredales bestselgere finner du:

Jane Iredale pudder

Purepressed Base er et mineralpudder som gjør det mulig å skape et naturlig og vakkert look. Den gir huden en flott og naturlig rødme, som hvis du hadde vært ute å løpe, mens Purepressed Base pleier huden med sine beskyttende mineraler. Jane Iredale purepressed base inneholder nemlig hverken kunstige fargestoffer eller irritasjonsfremkallende ingredienser, hvor du også med god samvittighet kan anvende Purepressed Base på både øyenlokk og lepper.

Jane Iredale Foundation

Liquid Minerals foundation fra Jane Iredale minsker alle synlige linjer og gir et vakkert og utjvnet resultat av hudens farge. De selvjusterende mineraler tilpasser seg alt fra hudfarge, fuktinnhold og hudtype. Liquid Minerals finnes i 13 forskjellige nyanser til alt fra en kald til en varm undertone, som alle gir en både lett eller kraftig dekning - alt etter dine preferanser.

Jane Iredale øyenskygge

Med Smooth Affair for Eyes når påføring og resultatet av øyenskygge helt nye høyder. Øyenmakeupen gir et frisk look hele dagen lang med sin ultra myke og lette konsistens, og så kan de til og med anvendes som en skinnende highligter eller øyenskygge base.

Jane Iredale leppestift

Just kissed er fra leppestift-serien. Just Kissed gjør leppene både fyldige og kysseklare, og så er Just Kissed fremstilt uten irritasjonsfremkallende ingredienser. I stedet er leppestiftserien skapt med sheasmør, solsikkeolje og aloe vera, som mykgjør og fukter dine lepper. Just Kissed kommer i 8 forskjellige farger – fra en flatterende nøytral farge til den klassiske kraftige røde farge.

Jane Iredale bb cream

Farget Dagkrem er skapt til å tilpasse seg den individuelle hudtone. Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream gir fløyelsmyk hud, mens den kombinerer foundation, concealer, solbeskyttelse og fuktkrem i én! Den mineralbaserte kremen hjelper med å nære og beskytte huden mot UV-stråler samt skader forårsaket av frie radikaler.

Jane Iredale eye pencil

Med en eye pencil fra Jane Iredale vil du oppleve hvordan pleiende oljer, voks og sunne farger kan være med til å smelte vakkert og lett på huden både ved øynene og leppene. Du finner disse i forskjellige farger til enhver anledning.

Syntetiske makeup pensler

Alle Jane Iredale pensler er utført i et luksuriøst, mykt og syntetisk naturon- og taklon-fiber, som er det overlegne alternativ til naturhår. Børstene er alle veganske! Disse er de helt riktige verktøy for en flott makeup, som er påført perfekt på huden. De er derfor også utviklet til bestemte formål for å være så effektive og skånsomme på huden som overhode mulig.

Kjøp Jane Iredale hos Med24.no

Du er bare et klikk og enkelt penselstrøk fra den bedre versjonen av deg selv.

Med Jane Iredale kosmetikk vil du raskt oppleve en sunn, lett og enkel vei til din naturlige og optimale skjønnhet. Merket er nettopp til for at du skal få den vakre utstråling du som kvinne fortjener! Vi har hos Med24.no derfor også et stort utvalg av disse helt unike og avanserte makeup produkter til gode priser og skarpe tilbud!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.