Isntree


Forbedre hudens helse og utseende med det koreanske hudpleiemerket Isntree, som fokuserer på å bevare hudens naturlige skjønnhet. Les mer om Isntree her!

12 Produkt(er)

Historien bak Isntree

Isntree er et koreansk hudpleiemerke fra 2009 som fokuserer på å bevare hudens naturlige skjønnhet. Derfor bruker Isntree kun milde og næringsrike ingredienser, alle med helt naturlige planteekstrakter som nøkkelingrediens. Isntrees produkter er laget med omtanke for miljøet og er velegnet for følsomme hudtyper. En av Isntrees målsetninger er at emballasjen skal være lett å gjenvinne, slik at man tar hensyn til miljøet. Klistremerkene på emballasjen deres kan lett vaskes av etter bruk, slik at det blir lettere å gjenbruke.

Merkets navn Isntree står for Island + Natural + TREE. Isntree er et fantastisk valg for alle som søker effektiv og naturlig hudpleie som hjelper med å forbedre hudens helse og utseende. Isntrees misjon er å gi kundene produkter av høy kvalitet som er formulert med naturlige ingredienser til en rimelig pris. Isntree har et bredt spekter av botaniske ingredienser som er hentet fra Korea, for å behandle alle typer hudproblemer. Isntree bruker blant annet bjørketre fra Ganghwa-øyene for å lindre følsom hud, samt grønn te fra Jeju-øya for å revitalisere sliten hud og fjerne urenheter og overflødig talg i ansiktet. Isntree bruker også rødløksekstrakt fra Muan for å behandle akne og for å stramme opp utvidete porer.


Isntree Sunscreen

Isntree er berømt for sine innovative solkremer som har fått kjærlighet og anerkjennelse og sikret topplasseringer på bestselgerlister. Både Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel og Isntree Airy Sun Stick er foretrukne solkremer som begge har en bredspektret beskyttelse av SPF 50+ PA++++ som beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel er en lett sol-gel med SPF50+ PA++++, som bruker et kjemisk solfilter som gjør at solkremen tørker raskt inn i huden uten å etterlate et hvitt lag. Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel inneholder naturlige ekstrakter som gir en naturlig glød og forebygger rødhet. Den inneholder også 8 forskjellige typer hyaluronsyre, niacinamid og ceramider som forebygger fukttap og fine linjer. Påfør en god mengde av solkremen hver morgen og gjenta i løpet av dagen for å opprettholde den høye solbeskyttelsen.

Isntree Airy Sun Stick

Instree Airy Sun Stick er en praktisk solkrem i stiftform som gjør det enkelt å påføre solbeskyttelse. Instree Airy Sun Stick med SPF50+ PA++++ inneholder naturlige ekstrakter som gir en naturlig glød og forebygger rødhet. Instree Airy Sun Stick inneholder også 8 forskjellige typer hyaluronsyre, niacinamid og ceramider som forebygger fukttap og fine linjer. Bare smør Instree Airy Sun Stick rundt i hele ansiktet hver morgen og påfør igjen i løpet av dagen for å opprettholde den høye solbeskyttelsen.


Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream

Hvis du trenger en mer intens fuktighetsgivende pleie for å forhindre tørr hud, er Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream et godt valg. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream har fuktighetsgivende egenskaper, da ansiktskremen er formulert med ti typer hyaluronsyre i forskjellige molekylstørrelser, som hjelper med å lindre tørr hud. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream har en hurtigabsorberende formel med en lett konsistens som ikke etterlater et klissete lag. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream inneholder også flere plantebaserte oljer, som fersken- og tistelolje, samt E-vitamin og beta-glucan som gir næring og danner en barriere over huden for å låse fuktigheten inne i huden.
Få noen av de beste produktene innen koreansk hudpleie fra Isntree! Med naturlige, tradisjonsrike ingredienser som mildt pleier den mest sensitive huden. Bestill din beroligende, nye hudpleierutine nå!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.