Kundeservice
0 varer
Kurv
Insektsgiftfjerner/Giftsuger - 1 stk.
Insektsgiftfjerner/Giftsuger - 1 stk.

Insektsgiftfjerner/Giftsuger - 1 stk.

Vår pris: 81,00 NOK
81,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Det er alltid lurt å ha GIFTSUGEREN (Insektsgiftfjerner) i nærheten: i hagen, på hytta, i fiskeveska, på terrassen, med på turer, i strandveska, i bilen - alle steder hvor det er fare å bli stukket.

1) Giftsugeren fjerner all ubehagved insektstikk/bitt

2) Sett giftsugeren på stikket og trekk tverrliggeren med en hånd

3) Vri munnstykket ved behov på mindre steder (f.eks. Fingeren). Hvis du blir stukket av en bie må du først fjerne/skrape bort brodden med enden av tverrliggeren. Deretter kan du bruke giftfjerneren på stikket.

Giftsugeren ble oppfunnet for å lindre ubehag ved insektstikk.
Denne måten å redusere ubehag etter insektstikk og bitt av slanger og skorpioner er kjent fra folkemedisinen lang tilbake i tid.

Giftsugeren har en sugekraft på 1,4 kg og gir dermed en sugekraft som er større enn et voksent menneske - bare spedbarn har omtrent samme sugekraft.

Den må brukes umiddelbart etter insekstikket eller slangebittet - jo lenger tid som går etter at stikket/bittet har oppstått før du får sugd giften ut, jo lenger tid har giften til å spre seg i kroppen.

Det kalles en Insektsgiftfjerner eller giftsuger fordi den er klinisk testet for nettopp dette formålet, men den har mange steder i verden også blitt brukt mot skorpion- og slangebitt.

Både for allergikere og andre som blir utsatt for giftige stikk eller bitt anbefales det sterkt at selv om du bruker giftsugeren, bør du umiddelbart søke legehjelp for nærmere undersøkelse av stikket/bittet. 

Vakumpumpen er så enkel i designet at selv et lite barn kan bruke den uten vanskeligheter.


Varenummer: 4127

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832