Inkobaby - billigere bleieposer til bleiebøttene dine!

13 Produkt(er)

Inkobaby er et dansk firma som produserer og designer bleiespann og -bøtter, samt billige refil til bleiebøtter. Alle Inkobabys bleiebøtter er av metall  og kan brukes som alminnelig søppelbøtte når behovet for et bleiespann ikke er der lengre. Man skal bare ta ut bleieinnlegget, og så kan det eventuelt gjemmes til neste gang man har behov for det. 

Inkobaby har to ulike typer bleieposemodeller: All in One og Weekend. Begge modeller er produsert med uparfymert folie. Folien er behandlet antibakterielt på innsiden, og dreper derfor opp til 99% av alle bakterier og sikrer en god hygiene. I tillegg kan man alltid, når man bruker InkoBabys bleierefull bruke det patenterte "twist and seal" systemet som innkapsler hver enkelt bleie i en lukket tube. 

- Inkobaby bleiepose av typen All in One passer til Inkobabys egne bleiebøtter, og også til Sangenic Tec bleiebøttene fra Tommee Tippee. 
- Inkobaby bleiepose av typen Weekend passer til Inkobabys egne bleiebøtter, og også til Angelcare og Simple Sangenic bleiespann. 

Inkobaby har et billigere alternativ til Sangenic Tommee Tippee bleiespannene og Angelcare. Det er mulig å bruke Inkobabys bleierefill til begge disse typene bleiespann og dermed spare mange penger.  

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.