Imedeen - vakker hud, hår og negler innenfra

Imedeen er et anerkjent og elsket hudpleieprodukt og har eksistert siden 1991. Typisk for en Imedeenbruker er at hun kommer igjen og igjen og nødig vil være sin Imedeen foruten. Produktene er utviklet i samarbeide med hudleger i Skandinavia for å supplere en kvinnes daglige hudpleierutine. Les mer om Imedeen her

5 Produkt(er)

Imedeen pleier huden, håret og neglene dine innenfra

Imedeen er et anerkjent og elsket hudpleieprodukt og har eksistert siden 1991. Typisk for en Imedeenbruker er at hun kommer igjen og igjen og nødig vil være sin Imedeen foruten. Produktene er utviklet i samarbeide med hudleger i Skandinavia for å supplere en kvinnes daglige hudpleierutine. 

Imedeen hudpleietabletter arbeider med de nederste hudlagene, der hvor hudkremer ikke kan nå ned. Dermed oppnår du en optimal hudpleie for huden din. Du vil merke en forbedring i hudens generelle kvalitet, dens evne til å holde på fukt samt hudens motstandsdyktighet. Dette er elementer av hudpleie som defineres dypt nede i huden, i de dype strukturene hvor kollagen, elastin og fuktbevarende elementer spiller en avgjørende rolle. Disse er med til å støtte og beskytte hudens byggestener slik at den holder seg frisk og ungdommelig i lengre tid. 

Imedeen er for deg som:

  • Ønsker en sunnere hud
  • Ønsker en hudpleie tilpasset dine behov
  • Ønsker hudpleie som leverer resultater

Forbedre huden din med Imedeen Hudpleietabletter

Det er vitenskapelig dokumentert at Imedeens hudpleieformuleringer virker dypt nede i huden der hvor de aller færreste hudkremer når ned. Imedeen forbedrer din huds kvalitet og utseende på kun 90 dager, og gir deg en hud som føles mykere, glattere og ser yngre ut. 

Imedeens hudpleietabletter er basert på ingredienser med naturlig opprinnelse. Tablettene inneholder ikke laktose, konserveringsmidler eller kunstige smaktsstoffer. 

Her finner du en guide til Imedeen og hvilket Imedeen produkt som passer best til deg. Imedeen er et kosttilskudd som arbeider innenfra og får din hud til å se yngre ut på kun 90 dager. Produktene og innholdet er tilpasset de forskjellige stadier din hud går igjennom. For å imøtekomme akkurat dine behov skal du velge Imedeen tabletter ut i fra din alder, og her guider vi deg til hvilket Imedeen produkt du skal velge.


Imedeen Derma One - for deg mellom 25 og 39

Imedeen Derma One motvirker de første aldringstegnene gjennom å blant annet fremheve hudens naturlige glød og optimere fuktbalansen. Derma One inneholder et spesielt Marine Complex som er et ekstrakt fra marine dyr rike på proteiner og polysakkarider og som minner om dem som er naturlig i hudens støttende lag. Proteinene og polysakkaridene i huden er essensielle for hudens struktur og fuktighet. I tillegg inneholder Derma One C vitamin og sink som hjelper til med å beskytte cellene mot oksidativt stress, bidrar til normal dannelse av kollagen og bevare normal hud. 

Du kan lese mere om Imedeen Derma one her. 


Imedeen Time Perfection - for deg mellom 40 og 49

Imedeen Time Perfection er valget for deg som er i 40-årsalderen og opplever at fine linjer og de første rynkene har begynt å vise seg. Time Perfection jobber i det dype laget i huden, helt ned hvor normale anti-age kremer ikke rekker. Produktene inneholder LycoPhence som er et patentert forsvarssystem som inneholder Lycopen, vindruekjerneekstrakt, C vitamin og sink.

Du kan lese mere om Imedeen Time Perfection her. 


Imedeen Prime Renewal - for deg over 50

Imedeen Prime Renewal er spesielt utviklet for å ta hånd om hudens behov under og etter overgangsalderen. I denne perioden mister ofte huden sin fukt, naturlige glød og spenst. Imedeen Prime Renewal bidrar til dannelsen av kollagen, minsker synligheten av rynker og forbedrer hudens kvalitet og fuktbalanse. 

Du kan lese mere om Imedeen Prime Renewal her


Imedeen Tan Optimizer - for deg som vil bli klar til sommeren innenfra

Legg Imedeen Tan Optimizer til din skjønnhetsrutine når du begynner å se fram til ferien. Ta en tablett daglig fra 4 uker før ferien og gjennom hele perioden hvor huden din utsettes for sol. Imedeen Tan Optimizer inneholder en unik kombinasjon av C og E vitaminer samt karotenoider som beskytter huden din mot oksidativt stress. 

Du kan lese mere om Imedeen Tan Optimizer her. 


Ofte stilte spørsmål om Imedeen Hudpleie

Kan man ta Imedeen samtidig med andre kosttilskudd?
Ja, Imedeen kan tas samtidig med andre kosttilskudd, men siden noen av kosttilskuddene kan inneholde noen av de samme ingrediensene skal du være oppmerksom på hva som blir ditt samlede inntak av vitaminer og mineraler. Hvis du er usikker på hvordan du kan kombinere kosttilskudd, så anbefaler vi at du snakker med din lege. 

Kan jeg ta Imedeen hvis jeg er gravid eller ammer?
Hvis du er gravid eller ammer anbefaler vi at du først snakker med din lege eller helsesøster før du tar kosttilskudd. 

Kan jeg ta alle Imedeen tablettene på en gang?
Ja, det kan du. Vi anbefaler heler at du husker tablettene enn at du glemmer å ta dem. 

Hva så hvis jeg glemmer å ta Imedeen en dag?
Så fortsetter du bare som vanlig neste dag. Du skal ikke ta igjen den glemte dosen. 

Inneholder Imedeen noen allergener?
Imedeen inneholder proteiner fra fisk og soya så hvis du er allergisk mot disse skal du ikke ta Imedeen. Hvis du opplever en allergisk reaksjon etter å ha tatt Imedeen anbefaler vi at du snakker med din lege. 

Kan jeg ta Imedeen samtidig med min p-pille?
Det burde ikke være problemer med å ta Imedeen og p-piller samtidig. Imedeen er et kosttilskudd og inneholder ingen aktive legemidler eller hormoner. Men hvis du er i tvil anbefaler vi at du snakker med din lege. 

Inneholder Imedeen laktose eller kunstive konserveringsmidler?
Imedeen inneholder ikke hverken tilsatt sukker, kunstige smaksttoffer, laktose eller konserveringsmidler. 

Hva er lycopen og hvor kommer lycopenet i Imedeens produkter fra?
Lycopen er et karotenoid og er det pigmentet som gir tomater den røde fargen. Lycopen i Imedeen utvinnes av røde, modne og ikke-GMO tomater. 

Kan jeg kombinere Imedeen preparater (f.eks. Derma One og Hair and Nails)?
Ja, Imedeens hudpleie og skjønnhetspreparater kan godt tas sammen i ulike kombinasjoner. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.