HUSK Psyllium Magebalanse

4 Produkt(er)

HUSK® Psyllium Magebalanse

Lider du av treg mage? Er fordøyelsen din bare ute av balanse? Eller trenger du et naturlig fibertilskudd? Da er HUSK® Psyllium Magebalanse Basic din nye bestevenn. For hvis magen ikke fungerer som den skal, er det mye annet som heller ikke fungerer.

HUSK® Psyllium Magebalanse er et naturlig produkt med varmebehandlede psylliumfrøskall. Psylliumfrøskall er bra for fordøyelsen og bidrar til å regulere tarmen.

Frøskallene har et høyt fiberinnhold, og det er dette fiberet som er bra for fordøyelsen. Ta produktet som kapsler eller som et pulver som du løser opp i et glass vann. Produktet smaker ikke noe, så du kan også tilsette det i en smoothie eller drysse det over yoghurten din. Du trenger ikke å spise noe mens du tar kosttilskuddet, men det er viktig at du drikker et stort glass vann på minst 250 ml mens du tar HUSK® Psyllium Magebalanse.

Hvordan virker HUSK® Psyllium Magebalanse?

Psyllium (Plantago Ovata) er planten som gir psylliumfrøskall. Frøskallene er naturlig glutenfrie og inneholder ca. 85 % kostfiber. De kan absorbere sin egen vekt 40 ganger, noe som betyr at det dannes en naturlig gelé i tarmen når frøskallene suger til seg vann. Det er denne geléen som bidrar til å gjøre avføringen mykere og får den til å gli litt lettere.

Mange av oss kan ha nytte av HUSK® Psyllium Magebalanse, fordi psylliumfrøskall hjelper mot treg mage og regulerer tarmen.

Varmebehandlede psylliumfrøskall

HUSK® Psyllium Magebalanse produseres av Orkla Care, og varmebehandling av psylliumfrøskallene brukes nå som en del av kvalitetssikringen av HUSK® Psyllium Magebalanse. Varmebehandlingen gjør at psylliumfrøskallene nå har en litt mørkere farge enn produktet hadde tidligere. Fargen kan variere noe fra produksjon til produksjon.

Du kan ta HUSK® Psyllium Magebalanse som pulver eller kapsler

Hvis du velger å ta HUSK® Psyllium Magebalanse-tilskuddet som et pulver, skal du som voksen eller barn over 12 år ta én teskje morgen og kveld med 250 ml vann. Hvis tilskuddet gis til et barn i alderen 6-12 år, halverer du dosen, dvs. gir en halv teskje morgen og kveld med 125 ml vann hver gang.

Hvis du foretrekker å ta HUSK® Psyllium Magebalanse som kapsler, er dosen for voksne og barn over 12 år 5 kapsler morgen og kveld. Drikk alltid minst 250 ml per dose. Bør alltid tas med den angitte mengden væske. For lite væske kan føre til forstoppelse.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.