Tannkrem/Tannpasta til barn

En god tannkrem skal holde barnets tenner rene og fri for bakterier. Hos Med24.dk har vi samlet sunne valg fra kundefavoritter som Zendium, Biorepair, Jack N' Jill, Jordan og Colgate. Kjøp trygg og skånsom munn- og tannpleie til barnet ditt her! Les mer om tannkrem for barn.

28 Produkt(er)

Tannkrem beskytter tenner og tannkjøtt

Det finnes milliarder av bakterier i munnen - både gode og dårlige. Som vi vet, er det de dårlige bakteriene som fører til tannproblemer og tannkjøttsykdom, mens de gode bakteriene er optimale for den naturlige beskyttelsen av munn og tenner.

Når barnets munn er under utvikling, er både tenner og tannkjøtt sårbare - de er for eksempel mer utsatt for skader. Det er derfor viktig at barnets munnhygiene ivaretas nøye. Dette gjøres ved å bruke intet mindre enn riktig tannkrem og tannbørste for barn.

Hvilken tannkrem bør jeg velge til barnet mitt?

Når du skal velge tannkrem til barnet ditt, er det først og fremst viktig å sørge for at ingrediensene er skånsomme mot de nye tennene og ikke irriterer tannkjøttet eller det følsomme vevet i barnets munn.

Vi har samlet de største favorittene blant barnetannkremer for å sikre det som er best for barnet ditt. Husk imidlertid at behovene kan variere fra barn til barn. Noen foreldre foretrekker for eksempel å bruke fluor for å forebygge karies - andre vil helst unngå det. Barnetannkrem brukes først og fremst for å unngå overdosering av fluor.

Barnet ditt har forskjellige smaksløker
Smaksløkene i barnemunnen er annerledes enn hos voksne. Mange barn blir avskrekket fra å pusse tennene på grunn av "voksentannkremen" og den velkjente, friske smaken. At barnetannkremer ofte inneholder en aroma av for eksempel jordbær, er derfor ikke bare for den søte tann. Det er snarere en praktisk måte å gi barnet en god og tilfredsstillende opplevelse som gjør at tannpussrutinen fester seg.

Hvor mye tannkrem bør jeg bruke?

Som hovedregel bør du aldri bruke mer tannkrem enn det som tilsvarer størrelsen på barnets lillefingernegl. Hvis du bruker for mye tannkrem til barnet ditt, kan det føre til forstyrrelser i emaljedannelsen på de tennene som ennå ikke har kommet frem - spesielt hvis du bruker en tannkrem med fluor.

Når de første tennene dukker opp...
Du bør begynne å pusse tennene til barnet ditt to ganger om dagen. Det viktigste tidspunktet er rett før leggetid. Bruk alltid en tannbørste og tannkrem for barn. Påfør en mengde tannkrem som tilsvarer barnets lillefingernegl, og børst i sirkelbevegelser i ca. 2 minutter.

Husk til slutt å lære barnet å spytte ut overflødig tannkrem. Det er best at tannkremen ikke svelges. De fleste tannkremer er imidlertid trygge å føre ned i magesekken.

Prøv barnas favoritter

Zendium Kids 0-5 år
Zendium Kids tannkrem styrker de gode bakteriene og undertrykker de dårlige bakteriene. Zendium inneholder de samme naturlige enzymene og proteinene som munnen bruker for å bekjempe karies og tannkjøttproblemer. Denne tannkremen er utviklet for de minste som er i ferd med å utvikle/har sine første melketenner. Den milde og naturlige fruktsmaken gjør den til en favoritt blant mange barn.

Biorepair Junior Tannkrem
Den velkjente røde Biorepair med deilig jordbærsmak er nå også tilgjengelig for barn! Biorepair Junior inneholder ikke mel, men krystaller som er trygge for barn å svelge. Krystallene beskytter og reparerer blant annet emaljen.

Urtekram Tannkrem for barn
Velg mellom lakrissmak og tutti-frutti. Begge smakene er melfrie og inneholder alt som er bra for barnet ditt og miljøet. Urtekram Barnetannkrem inneholder kritt og aktive ingredienser som rengjør tennene, stimulerer tannkjøttet og bidrar til å forebygge misfarging.

Jack N' Jill Barnetannkrem med jordbærsmak
Jack N' Jill har gjort tannpussingen til en morsommere opplevelse med en deilig jordbærsmak gjemt i tannkremens miljøbevisste emballasje. Ingredienslisten inneholder antibakterielle midler og økologisk ringblomstekstrakt som beroliger tannkjøttet etter tannpuss.

Jordan Tannkrem for barn
Jordan Kids Kids Toothpaste har søte design og milde fruktsmaker, og er skreddersydd for barns smaksløker. Tannkremen har et lavt fluorinnhold tilpasset barns behov og sikrer full beskyttelse av melketenner mot karies (hull i tennene).

Kjøp tannkrem til barn billig og trygt hos Med24.dk

Finn tannkremen som oppfyller ditt barns behov og ønsker her på siden! Med24.dk tilbyr miljøbevisste, kvalitetsbevisste og sunne valg for deg og barnet ditt. Tannkremene kommer i morsomme design, med deilige smaker og til en god pris. Finn barnetannkrem med eller uten flour.

Pssst - Har du hørt om medlemsfordelene våre? Ikke snytt deg selv for de mange fordelene ved å være medlem av Med24.no - det er helt gratis å være/opprette seg som medlem.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.