Geo Bavicchi Bukkehornsfrø Ø - 300 g.

1
Se alle produkter fra Geo Bavicchi
Varenummer: 94201

Biogan bukkehornkløverfrø er økologiske frø som egner seg for spiring hjemme

Biogan Bukkehornkløverfrø er økologiske frø som egner seg spesielt godt til spiring. Frøene utvikler spirer med en karakteristisk krydret smak som kan brukes i salater, på smørbrød eller drysses på varme retter. De er rike på kostfiber og protein og gir et næringsrikt tilskudd til plantebaserte måltider. Produktet er 100 % økologisk og inneholder ingen tilsetningsstoffer.

Biogan Bukkehornkløverfrø er enkle å bruke og kan spires hjemme på bare noen få dager. Det er bare å skylle frøene, legge dem i bløt og deretter spire dem i en spirebeholder. Spiringstiden er vanligvis 2-6 dager. De ferdige spirene har en litt bitter smak og er spesielt populære i vegetariske og veganske retter.

Kjennetegn

  • Økologiske bukkehornkløverfrø til spiring
  • Krydret smak med lett bitterhet
  • Rik på fiber og protein
  • Spirer i løpet av 2-6 dager
  • Passer til salater og varme retter

Bruk:
Skyll frøene, la dem ligge i bløt i 8-12 timer og la dem spire i en spirebeholder i opptil 6 dager.
Vann frøene to til tre ganger om dagen til de er helt spiredyktige. Pass på at vanntrykket ikke er for sterkt, da det kan skade spirene.

Innhold: 300 g

Se alle produkter fra Geo Bavicchi
Varenummer: 94201

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan sende deg informasjon om rabattkoder, tilbud og nyheter relatert til vårt sortiment via e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med vår personvernerklæring.