Matbokser i stål

Er du på jakt etter en ny matboks? Invester i deg selv og miljøet og kjøp en matboks i stål som er slitesterk og fri for kjemikalier. Les mer om vårt utvalg av metallmatbokser og bli klokere på hvorfor det er et godt valg!

Matbokser i stål | Matbokser for barn | Matbokser for voksne | Matboks fra Yummii Yummii

7 Produkt(er)

Matbokser i stål

Etter hvert som vi har blitt mer bevisste på miljø og bærekraft, har de smarte matboksene i stål blitt en hit hos mange. Med en matboks i metall investerer du både i deg selv og i miljøet, for en matboks i stål er lik en matboks uten kjemikalier. Flere av plastmatboksene som mange av oss har brukt lenge inneholder BPA, men vårt utvalg av matbokser i stål er 100 % fritt for BPA og andre kjemiske stoffer. I tillegg er de smarte metallmatboksene også langt mer slitesterke enn de som er laget av plast, som ofte går i stykker etter kortere tid. Tar du godt vare på stålmatboksen din kan den enkelt følge deg helt fra barneskolen inn i arbeidslivet.

Matbokser med rom

I vårt store utvalg av matbokser i stål finner du matbokser med flere rom, slik at du kan dele opp matpakken din helt uten bruk av folie, matpapir og matfilm – nok et miljøvennlig pluss. Den smarte oppdelingen gjør det også mulig å frakte fuktig og tørr mat uten at det blir til en av de svette matpakkene som vi alle vet at vi har kommet borti fra tid til annet. Noen av matboksene har to rom, som passer perfekt til et deilig smørbrød og litt skylt frukt, mens matboksene med 3 rom er geniale når du skal ha med deg litt mer mat.


Matbokser for barn

Matbokser i stål er perfekte for barn, siden det rustfrie stålet er mer slitesterkt enn plast. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg på langt nær så mye for at skolesekken skal kastes eller at matboksen blir borte. Matboksene i metall har et minimalistisk design som passer både barn og voksne, men ønsker barnet ditt en stilig Paw Patrol-matboks eller Gurli Pig-matboks, kan du med fordel kjøpe klistremerker som kan dekorere matboksen i metall. Når tiden er inne, fjernes klistremerkene igjen, og tenåringen din har en smart matboks til videregående!


Matbokser for voksne

Som voksen kan det være vanskelig å finne en matboks som ikke ser ut som noe barna dine fikk til jul i fjor. Med en matboks i stål er dette problemet løst, fordi det deilige, smarte og enkle designet passer inn på enhver arbeidsplass. Vi kan imidlertid ikke love at kollegene dine ikke blir litt misunnelige på den smarte matboksen din! Matboksen for voksne er genial hvis du er dårlig til å havne i kantinekøen hver dag eller løpe ned til nærmeste gatekjøkken. Du kan enkelt fylle med middagsrester i et av rommene, mens det kommer en kjapp salat i et annet rom – vipps, så har du en sunn matpakke!


Miljøvennlige matbokser fra Yummii Yummii

Hos Med24.no har vi et stort utvalg av de miljøvennlige Bento Box-lunsjboksene fra Yummii Yummii. Matboksene er produsert i rustfritt stål av beste kvalitet, samt i 100 % bærekraftige materialer. Matboksene finnes i ulike størrelser og med rominndeling, slik at du kan finne den matboksen i stål som passer best for dine behov. Bento Box i small er perfekt for en morgen- og ettermiddagssnacks, mens Bento Bow Large er genial hvis du trenger plass til gårsdagens rester. Matboksene i stål fra Yummii Yummii tåler godt å settes i oppvaskmaskinen – de kan derimot ikke settes i mikrobølgeovnen.

I sortimentet finner du også de smarte termoboksene, slik at du enkelt kan ta med deg matpakken på farten. Yummii Yummii termoboks holder maten kald i opptil 8 timer, mens varmmat holder temperaturen i opptil 6 timer.


Hjelp miljøet og få god samvittighet med en bærekraftig og miljøvennlig matboks i stål – helt uten kjemikalier som BPA! Matboksene passer for hele familien og enhver arbeidsplass.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.