Drikkeflasker

Uansett om du leter etter en farget drikkeflaske til barnas skoletasker eller om du selv ønsker en termoflaske, finner du helt sikkert drikkeflasken for deg her! I det store utvalget av flotte og funksjonelle drikkeflasker er merker som Sistema og Dafi blant de mest populære merkene på markedet.

Drikkeflasker av høy kvalitet | Stålflasker & termoflasker | Sistema | Dafi

41 Produkt(er)

Stort utvalg av drikkeflasker fra dine favorittmerker

En drikkeflaske er helt nødvendig for en dag ute av huset. En tett og stor drikkeflaske i skolesekken sørger for at barnet ditt får nok å drikke, og en smart termosdrikkeflaske i stål kan holde vannet kaldt gjennom hele arbeidsdagen.

I utvalget av drikkeflasker finner du alle tenkelige former og typer: Noen har quick-flip lokk, andre er ergonomisk utformet og på en tredje må tuten snus. I tillegg er det massevis av vakre farger å velge mellom – både for barn og voksne.

Hos Med24.no kan du også kjøpe drikkeflasker som er BPA-frie og PVC-frie, eller termoflaskene i rustfritt stål som er totalt kjemikaliefrie.


Termosflasker – hold drikkene dine kalde hele dagen

Hold vannet ditt forfriskende kaldt med en av de mange fantastiske drikkeflaskene i stål. De smarte drikkeflaskene i stål kan holde vannet kaldt i opptil 12 timer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for varmt vann på kjøreturer eller utflukter. På den måten slipper du å holde vannet kaldt med kjøleelement eller kjølepose.

Merker som Sistema, JobOut og Dafi har skapt de beste termoflaskene i stål med flott design. Du finner termoflasker i nøytrale farger samt med vakre mønstre og i fine pasteller.


Sistema drikkeflaske

Sistema er kjent for fargerike design, høy kvalitet og det enorme utvalget av funksjonelle produkter for voksne og barn. Du sparer dermed på plastposer, aluminiumsfolie og flaskevann når du kjøper de slitesterke alternativene fra Sistema. Du kan velge mellom store og små drikkeflasker i klare eller fargede rom, samt i rustfritt stål. Størrelsene går fra 460 ml og opp til 1l.

Det finnes et lokk for alle

Hvilke typer drikkeflaske du liker best å drikke av er veldig individuelt. Heldigvis tilbyr Sistema et stort utvalg av forskjellige tuter, slik at du kan kjøpe den du liker best.

Velg mellom: 

  • Den unike Twist’N’sip
  • Det store drikkehullet med klassisk skrulokk
  • Det smarte Quick Flip-lokket

Systema Renew – bærekraftige drikkeflasker

Hvis du er ute etter bærekraftige drikkeflasker, har Sistema med Sistema Renew-linjen laget en rekke miljøvennlige og mer bærekraftige alternativer til matbokser og drikkeflasker. Alle Sistema Renew-produkter er laget av minimum 30 % resirkulert plast.

Uansett hvilket Sistema-produkt du velger, er alle produktene 100 % BPA-frie.


Dafi drikkeflaske

Dafi har i mer enn 30 år spesialisert seg på behandling av springvann og har i dag flere patenterte løsninger i form av vannrensefiltre. Det er bl.a. disse løsningene som skiller deres drikkeflaske fra andre produkter på markedet. Kjøper du en av deres gjenbrukbare vannflasker, får du et ultralett produkt uten BPA. I tillegg sikrer det utskiftbare og praktiske rensefilteret deg rent og smakfullt vann.

Er du på jakt etter en vakker og elegant termoflaske, finner du den perfekte hos Dafi. Det minimalistiske designet og det slitesterke materialet sikrer deg en perfekt termoflaske. Drikkeflasken kan holde vannet kaldt i opptil 12 timer. Lokket lukkes tett og bunnen av flasken er laget av et sklisikkert materiale, som sikrer stabilitet på alle overflater.

Uansett hva du foretrekker eller hva behovene dine er – så har vi en drikkeflaske for deg! Let gjennom de klassiske Sistema-flaskene, eller test ut en termoflaske fra Dafi. Du finner garantert noe du liker.


Pil til toppen Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.