Herbamare Buljong

A. Vogel Herbamare urtesalt og buljong
5 Produkt(er)

Herbamare Urtesalt & Buljong – det bærekraftige, smakfulle og fornuftige valg av krydder!

Bruker du for mye salt i matlagingen, og vil du gjerne begrense saltinntaket? Men elsker du mat med masse spark og smekk på smaksopplevelsen? Så skal du prøve A.Vogels populære og berømte Herbamare-urtesalt og buljongvarianter. Herbamare er en enkel og relevant mulighet for å nedbringe ditt personlige saltinntak uten å gå på kompromiss med den gode smaken. Da Herbamares utvalg av unike smaksgivere alle er basert på kraftfulle krydder, urter og grønnsaker og havsalt fra Camargue i Sydfrankrike, vil du med mye mindre salt oppnå samme smaksforsterkende effekt i dine retter ved bruk av vesentlig mindre salt og buljong. Ingrediensene er alle forarbeidet etter en gjennomtestet metode som sikrer at alle næringsstoffer bevares best mulig. Akkurat dette er kjennetegnende for A.Vogels verdenskjente produkter. Med 3 slags urtesalt og 2 slags buljong kan du være sikker på å finne din personlige Herbamarevariant som passer til deg, dine smaksløker og din matlaging.

Herbamares originale urtesalt gir deg smak med hele 12 friske urter og grønnsaker

Herbamare Original Urtesalt består av havsalt og bærekraftig dyrkede grønnsaker; selleri, purre, løk, gressløk, karse, løpstikke, hvitløk, timian, kelp, rosmarin, merian og basilikum. Når urtene høstes, sendes de straks heretter til produksjon hvor de forarbeides og heretter blandes med havsalt fra det sydfranske Camargue. Heretter får de lov til å trekke i opp til et år før de forskjellige grønnsakssalter blandes sammen til Herbamare Urtesalt etter Alfred Vogels oppskrift.

Herbamare Original Urtesalt er et av de mest populære A.Vogel-produkter i hele verden. Urtesaltet er ideetl til å krydre supper, pasta, grønnsaks- og kjøttretter, saus, egg, frisk salat og mye mer. Du kan også med fordel anvende Herbamare Original Urtesalt til å gi dine smørbrød et ekstra piff ved lunsjbordet. A.Vogels originale urtesalt fungerer dessuten riktig godt i kjøttfri oppskrifter, hvor saltet også anvendes flittig i både det veganske og det vegetariske kjøkken.

Fordeler ved Herbamare Original Urtesalt:

 • Urtesalt med 12 friske urter og grønnsaker
 • Basert på fransk havsalt
 • Bruk det i stedet for alminneligt salt
 • Nedbring saltinntaket, og skru opp for smaken

Mangler du et spicy krydder i kjøkkenet? Så prøv Herbamare Spicy Pikant Urtesalt

En god salt er meget mere et krydderi end en smagsforstærker. Med Herbamare Spicy Pikant Urtesalt får du et chilikrydret pift, som fungerer perfekt til efterårets og vinterens varme retter eller som en mere varieret smagsgiver til frokostbordet. Herbamare Spicy Pikant Urtesalt giver en delikat og krydret smag til varme som kolde retter. Du kan med fordel krydre alt fra supper, tomatsauce og varme retter til friske salater og dressinger. Når først Herbamare Spicy Pikant Urtesalt er en del af din krydderisamling, kan du nemt integrere urtesaltet på frokostbordet sammen med den klassiske koge- og bordsalt.

Fordele ved Herbamare Spicy Pikant Urtesalt:

 • Urtesalt med 15 friske urter og grønnsaker
 • Basert på fransk havsalt
 • Et chilikrydret piff til din matlaging

A.Vogels Herbamare Trocomare Urtesalt – gjenveien til perfekt krydret kjøtt og fjærkre

I Herbamare Trocomare som er særlig velegnet til kjøtt og fjærkre, får du foruten de klassiske ingredienser i Herbamare Urtesalt også smaken av paprika og pepperrot, som nettopp er med til å understreke og fremheve den skjønne umamismaken som kjøtt har.

Fordeler ved Herbamare Trocomare Urtesalt:

 • Urtesalt med 14 friske urter og grønnsaker
 • Basert på fransk havsalt
 • Særlig velegnet til kjøtt og fjærkre

Vil du skjære ned for saltet, men opp for smaken? Så prøv Herbamare Buljong med lavt saltinnhold

Denne versjonen av Herbamare Buljong har et redusert saltinnhold på 12,7 % i forhold til den originale Herbamare Buljong. Men på tross av reduseringen har A.Vogel ikke skrudd ned for den velkjente urtesmaken som A.Vogels Herbamareprodukter er verdenskjente for. Herbamares Urtebuljong med lavt saltinnhold er nemlig fylt med kraften fra de bærekraftig dyrkede grønnsaker og krydder, hvilket gjør buljongen til det perfekte valget når du skal lage suppe, saus, sammenkokte retter eller vil piffe opp kokevannet til for eksempel ris med ekstra smak og fylde.

Fordeler ved Herbamare Buljongs lave saltinnhold:

 • Det unike piff til supper og varme retter
 • Vegan merket buljong på økologiske grønnsaker
 • Redusert saltinnhold på hele 12,7 %

Herbamare Buljong – en bærekraftig urtebuljong som piffer opp maten og gir og masse smak!

Herbamare Buljong er en urtebuljong som kan hjelpe deg med den gode smaken i kjøkkenet. Med Herbamare kan du skru opp for smaken i alt fra varmende vintersupper, simreretter og grunnsauser til vegetarkjøkkenet eller de kjøttfrie dager. Herbamare Buljong er nemlig fylt med kraften fra bærekraftig dyrkede grønnsaker og krydder, hvilket gjør den ideell til supper, sauser, sammenkokte retter og i kokevannet til for eksempel ris.

Herbamare Buljong er laget av havsalt fra Camargue i Sydfrankrike, friske urter og bærekraftige grønnsaker som til sammen gir urtebuljongen den helt riktige duft og smak. Herbamare Buljong finnes også i terninger som er enkle og praktiske å dosere.

Fordeler ved Herbamare Buljong:

 • Det unike piff til simrematretter, sauser og supper
 • Også velegnet til vegetarretter
 • Enkel og lekker drikkebuljong
 • Vegansk

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.