Sprøyter

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av engangssprøyter. Sprøytene kan benyttes hjemme til bl.a. skylling, opptrekk, injeksjon og blodprøvetaking. Du kan dessuten få både latex- og PVA-fri sprøyter.

Engangssprøyter | Omnifix | ScanPharm

55 Produkt(er)

Engangssprøyter

Engangssprøyter kan benyttes av en lang rekke pasienter, spesielt diabetespasienter. Engangssprøyter er velegnet til injeksjon av insulin og ved hjelp av den rette kanyle- og sprøytestørrelse kan du gi deg selv insulin på en sikker måte.

Blodsukker og insulin

Er du diabetiker, er du sikkert klar over viktigheten av å ha styr på blodsukkeret. Doseringen av insulinen er nemlig avhengig av ditt blodsukker, og du skal som diabetespasient måle det flere ganger daglig. Du kan lese gode råd til et stabilt blodsukker her og få en generell veiledning om høyt og lavt blodsukker her.

Gå på oppdagelse i alle våre produkter til blodsukkermåling i forbindelse med diabetes her.


Omnifix – Latexfri sprøyter

Virksomheten bak Omnifix er B. Braun, som er en av verdens førende utbydere og produsenter av helsepleieløsninger i dag. Med mer enn 5000 produkter har B. Braun et bredt sortiment av produkter til kroniske lidelser, smertebehandling, kirurgi og sårbehandling.

Omnifix er B. Brauns underbrand med sprøyter, kanyler og mye annet til diabetespasienter. Du er sikret en høy kvalitet og en god pris når du kjøper engangssprøyter fra Omnifix. Alle sprøyter fra Omnifix er PVA-fri og latexfri.

Omnifix Luer

Omnifix Luer er de mest populære sprøyter fra Omnifix. Luer er en spesiell form for lås i form av en skrueforbindelse, som skaper en lekkasje-fri tetting. Du finner luer sprøyter fra Omnifix til både 1 ml, 3 ml, 5 ml og helt opp til 20 ml. 

Luer sprøytene er med klar, transparant vegg med sort stempel. Du kan anvende sprøyten som en injeksjonssprøyte med en kanyle eller til skylling, opptrekk mm. Husk å trykke stemplet i bunn før bruk, så du er sikret en mer nøyaktig og bløt bevegelse.


Sprøytesett fra ScanPharm

Det 100% danskeide medisinalfirma ScanPharm utvikler, fremstiller og selger en lang rekke legemidler og kjemisk-tekniske produkter i hele verden. Hos Med24.no finner du ScanPharms komplette sprøytesett i flere versjoner, så du enkelt og billig kan kjøpe det settet som passer til deg.

I det mest populære sprøytesett, nr. 18, finner du alt du skal bruke til en sikker og effektiv injeksjon. Settet inneholder:

  • 1 stk. alkoholswab
  • 2 stk. bomullsvatt
  • 2 stk. målebegre
  • 1 stk. sprøyte á 2 ml
  • 1 stk. sprøyte á 10 ml
  • 1 stk. oransje kanyle (0,5 mm x 25 mm)
  • 1 stk. oransje kanyle (0,5 mm x 16 mm)

Husk at et kanylesett er personlig og at en brukt sprøyte er farlig. Kast derfor alltid dine brukte kanyler forsvarlig og raskt etter bruk – gjerne i en kanylebeholder. Du kan finne hele utvalget av kanylebokser her. Du finner bl.a. kanylebokser i forskjellige størrelser, herunder 1 liters, 1,5 liters og 2 liters bokser.

til toppen pil med24

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.