Kanyler

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av kanyler i mange størrelser til medisinsk bruk. Sortimentet inneholder insulinsprøyter og utstyr til insulinpumper.

Alt om kanyler | Insulinsprøyter | Kanylestørrelser | Kanylebokser

99 Produkt(er)

Hva er en kanyle?

En kanyle er en liten, hul nål som kan brukes til innsprøyting såvel som uttømming av væske gjennom huden. Kanylen er laget av skarpslipet stål og plasseres på en sprøyte ved bruk. Kanyler kan også brukes som et instrument til å skape passasje, hvis den naturlige passasjen er lukket.


BD Medical – Diabetes Care

BD er en global medicoteknisk virksomhet, som utvikler, fremstiller og selger medisinsk utstyr. Deres brand BD Medical produserer kanyler og en lang rekke andre produkter til diabetespasienter i Diabtes Care-linjen.

Insulinsprøyte

Hvis du har sukkersyke, vet du hvor viktig det er å få den riktige mengde insulin. Derfor skal du ha styr på ditt blodsukker. I dag finnes det heldigvis en lang rekke blodsukkerapparater, som gjør det enkelt for deg å måle det hjemme. Du kan se alle våre produkter til blodsukkermåling her og lese mer om blodsukker i vårt artikkelunivers.

Mange diabetespasienter bruker blodsukkermålingen til å regne ut mengden av insulin. Det er viktig at du alltid har konsultert legen om størrelse av kanylerør samt injeksjonsteknikk før bruk. BD har nemlig produsert insulinsprøyter i forskjellige størrelser, og det er viktig at du velger den riktige. Alle insulinsprøytene fra Diabetes Care er sterile og silikonbelagte. På sprøyten er det dessuten påtrykt tydelige og lettleselige tall, så du enkelt kan kontrollere dosen.

Husk at insulinsprøyten er engangsmateriale og derfor bør skiftes etter hver injeksjon.


BD Microlance kanylestørrelser

BD Medical har også produsert en lang rekke engangskanyler under brandet BD Microlance. Den internasjonale fargekoden gjør det lett å finne den rette tykkelse til nettopp deg. Nedenfor ses BD Microlances størrelsesguide i forhold til fargekodene.

kanyle oversigt tykkelse med24


ScanPharm – kjøp et kanylesett!

Du kan også velge å kjøpe et komplett kanylesett fra ScanPharm. Det personlige kanylesettet er til engangsbruk og skal kastes på en sikker måte etter bruk. I kanylesett nr. 18 får du alt du skal bruke når du benytter en kanyle. Dette settet inneholder nemlig følgende:

  • 2 stk. målebegre
  • 1 stk. sprøyte á 2 ml
  • 1 stk. sprøyte á 10 ml
  • 1 stk. oransje kanyle (0,5 mm x 25 mm)
  • 1 stk. oransje kanyle (0,5 mm x 16 mm)
  • 2 stk. bomullsvatt
  • 1 stk. alkoholswab

Kanylebokser

Det er viktig at du effektivt og sikkert håndterer dine brukte kanyler. De smarte kanylebokser er en lett måte å avskaffe seg med kanyler, andre skarpe gjenstander og smitteavfall. Du finner boksene i 1 liters, 1,5 liters og 2 liters, så de dekker alle behov. Se alle de sikre kanylebeholdere her.

pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.