Engangshansker

Med et stort utvalg av engangshansker i latex, vinyl, bomull og nitril er det hansker for alle hos Med24.no. Hanskene er av høy kvalitet og fås i bl.a. blå og hvit.

Engangshansker hos Med24.no | Nitril engangshansker | Bomullshansker | Latex engangshansker | Vinyl engangshansker

20 Produkt(er)

Kjøp engangshansker hos Med24.no

Hos Med24.no finner du billige engangshansker i forskjellige materialer, herunder nitril, bomull, latex og vinyl. Engangshanskene er av høy kvalitet fra noen av de største leverandører av sykepleieartikler og medicare. Gode engangshansker er sterke og bruddsikre uten å gå på kompromiss med smidigheten i form av det tynne designet. Derfor er det viktig å velge de beste hansker, så du sikkert kan beskytte deg selv eller andre.

Du kan benytte engangshansker i mange forskjellige situasjoner. Uansett om det handler om alminnelig rengjøring hjemme, i kontakt med bakterier eller virus eller i forbindelse med personlig hygiene hos en annen person, finnes det engangshansker til nettopp dette formålet.


Engangshansker i mange materialer

Du kan bli mye klokere på engangshansker i forskjellige materialer nedenfor.

Nitril engangshansker

Nitril er et syntetisk materiale uten latexproteiner. Disse engangshansker passer til deg som enten har latexallergi eller ikke ønsker å bruke latex. Engangshansker i nitril er perfekte i situasjoner hvor man skal beskyttes mot oljeholdige produkter, kjemikalier og krem som eksempelvis steroid krem. De kan også anvendes i situasjoner med smittefarlige pasienter, ved kontakt med kroppsvæsker samt ved desinfeksjonsmidler.

Nitril engangshansker fra Klinion kan fås i både blå og i hvit. Begge hansker er godkjent til håndtering av matvarer og er pudderfri. De oppfyller dessuten kravene til trekk og bruddstyrke for standard medisinske undersøkelseshansker. Nitrilhansker har fremragende punkteringsmotstand, god følsomhet for fingrene og lang holdbarhet. Du kan lese mer om test av hanskene på det enkelte produkt.

Bomullshansker

I sortimentet av hansker finner du også bomullshansker. Disse hansker kan brukes ved fuktige hender eller eksem, samt som innerhansker til dine engangshansker. Bomullshanskene er ublekede og har et langt skaft, så de er behagelige å ha på. Hanskene er dessuten tettstrikket og strålesydd, hvilket gir dem en behagelig passform.

Du kan med fordel benytte bomullshansker sammen med en god og fuktgivende håndkrem. Fukt hendene med et tykt lag krem om kvelden som en form for maske og ta deretter på bomullshanskene. Denne metoden er spesielt til deg som har hender plaget av hard, ru og medtatt hud.

Vær oppmerksom på at bomullshanskene fra Mediq Denmark har strikk av naturgummi/latex sydd inn i kanten av hansken.

Latex engangshansker

De klassiske engangshansker i naturgummi, bedre kjent om latex, kan brukes til en lang rekke formål. Du finner både engangshansker i latex med og uten pudder i sortimentet. Vær oppmerksom på at naturlig gummilatex kan forårsake allergiske reaksjoner. Da bør du i stedet bruke nitrilhansker. Blant de mest populære gummihansker er Abenas latex hansker med pudder i flere størrelser. Hanskene er godkjent til bruk ved håndtering av matvare og kan altså brukes til matlaging. 

Vinyl engangshansker

Vinylhansker er enda et latexfritt alternativ til gummihansker. Disse er blant de billigste og mest hudvennlige på markedet. Vinyl engangshansker er smidige og former seg etter din hånd. Hanskene er enkle å bruke og har en glatt overflate for å sikre en bedre gjennomfølingsevne. Flere vinylhansker er godkjent til håndtering av matvarer, men du bør alltid orientere deg på det enkelte produkt. 


Personlige vernemidler

Bruker du engangshansker for å beskytte deg selv mot virus og bakterier? Flere av engangshanskene i sortimentet er godkjent som personlige vernemidler, og du kan derfor kombinere disse med munnbind, avstand, håndsprit og god håndhygiene for å passe på deg selv og andre. Du kan finne alle våre CE-merkede munnbind her, samt det fulle overblikk over vernemidler her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.