Snorkeprodukter

Snorking kan være til stor plage for deg selv, men samtidig også for din partner, som i løpet av natten kan oppleve våkne perioder.

Heldigvis finnes det en rekke effektive midler mot snorking. Blant de mest populære produkter hos Med24.no er Breathe Right Strips. 

9 Produkt(er)

Stopp snorking med antisnorkemidler og få din ønskede nattesøvn

Selv om normal snorking ikke er skadelig for helsen, betyr det ikke at fenomenet ikke kan skape plager – for det gjør det, og enda i stor grad! Flere opplever problemer med arbeidsinnsatsen og deres parforhold, når de på grunn av snorking har måttet tåle enda en søvnløs natt samt en etterfølgende dag med et trett hode og en irritabel tone.

Det kan også være anstrengende for kroppen å snorke. Mange som snorker kan blant annet nikke gjenkjennende til munntørrhet, en hes stemme, hoste og dessuten alt fra skubb og hugg til puff, de har våknet opp til i løpet av natten, og som har gjort det vanskelig å sovne igjen.

Med vores produkter som fjerner årsaken til snorking, kan du raskt og enkelt slippe alt besværet og sette en slutt for din snorking! 


Finn årsaken til snorkingen

Du kan med stor fordel kaste et blikk på vår artikkel om snorking, hvor du kan bli klokere på hvorfor vi snorker, samt hvilke faktorer som forverrer “lidelsen”.

I noen tilfeller er det nødvendig å spørre deg selv hvor årsaken til din snorking ligger. Plages du for eksempel med at du aldri føler deg uthvilt? Har din partner oppdaget at du i løpet av natten ikke puster mellom den høylytte snorkingen? Så kan det være tegn på søvnapne - Her skal du kontakte din lege!

Livstilsendringer kan være ditt første skritt på veien mot et snorkefritt liv. Har man tett nese, drukket alkohol eller røyket, er det økt sjanse for snorking. I tillegg kan medisin og behov for vekttap også øke risikoen for snorking.

Men det er ikke alltid bare å behandle den høylytte nattetrompet, og vi har derfor hentet effektiv hjelp til snorking, når livstilsendringene ikke rekker.  


Ditt middel mot snorking

Mange nøyes med å bruke ørepropper mot snorking fra sin partner, men det er ikke alle som liker ørepropper, og dessuten ikke alltid mulig å holde lyden ute selv med de mest lyddempende ørepropper.

Det beste middel mot snorking kan dog variere fra person til person. Hos Med24.no finner du derfor både nesespray mot snorking, nesestrips samt en tannskinne mot snorking. Vi har tenkt på det hele, så både du og din partner kan få den ønskede nattesøvn!

Du kan blant annet finne det medisinske utstyr Breathe Right nesestrips, som hjelper med å puste gjennom nesen under søvnen. Nesestrippen er både hudvennlig, selvklebende og fleksibel.

Asonor nesedråper motvirker likeledes årsaken til snorking. Dette er en enkel behandling som kan befri deg og din partner for de mange plager man forbinder med snorking.  


Hent hjelp mot snorking hos Med24.no

Hos Med24.no står vi sammen for sunnhet. Du kan derfor finne mange former for medisinsk utstyr i vårt sortiment, som kan bidra til en bedre natt og dag.

Du bør aldri føle deg snytt for en god natts søvn, derfor tilbyr vi også våre produkter mot snorking til særlig gode priser og tilbud. 

Skulle du brenne inne med et spørsmål, så er du mer enn velkommen til å kontakte en av våre ytterst hjelpsomme eksperter.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.