Dosetter

Har du problemer med å holde styr på medisinene dine eller kosttilskuddene du tar? Med en smart dosett er det enkelt å sørge for at du får de riktige pillene til rett tid. Les mer her!

18 Produkt(er)

Dosetter - for bedre oversikt

Hvis du må ta mange tabletter eller piller til forskjellige tider, kan det være vanskelig å huske hva du skal ta når. Heldigvis finnes det verktøy og utstyr som kan hjelpe deg å gjøre det hele litt enklere.

Det kan være en veldig stor hjelp å ha riktig utstyr for å håndtere medisinene dine, i form av en doseringseske eller et doseringskort. På denne måten kan du planlegge inntaket ditt og gjøre det hele mer overkommelig for deg selv. En doseringsboks kan gi deg mer trygghet, da du kan være sikker på å ta riktig mengde medisin til rett tid. Du vil også oppleve det tidsbesparende, da du slipper å ta diverse glass og bokser ned fra skapet hver gang du skal ta medisinene dine.

Fordeler med dosetter

Selv en relativt enkel oppfinnelse, som en doseringsboks/dosett, kan inneholde mange fordeler:

  • Du trenger ikke dele opp pillene/tablettene flere ganger om dagen
  • Du får riktig antall eller mengde av pillene dine
  • Det er planlagt hva du skal ta når
  • Den er lett å ta med deg når du er på farten

Ulike varianter av dosetter

De fleste av våre dosetter holder i en uke, derfor kan det ofte være fordelaktig å investere i enten en stor doseringsboks eller to pillebokser på 7 dager. Dette vil rett og slett skape enda mer oversikt og mer tid til andre ting i hverdagen. Flere av dem er også delt inn i tidsperioder, hvis du må ta enkelte piller morgen, middag eller kveld.

Eldre tar vanligvis flere medisiner, og hvis du er en av dem som skjelver mye i hendene, kan det ofte være vanskelig å håndtere pillene. Her kan det med fordel investeres i en av Med24 sine doseringsbokser med faste rom, slik at pillene blir lettere å håndtere.

Forskjellige størrelser på doseringsbokser er også laget slik at de kan inneholde både store og små tabletter. De finnes også i forskjellige farger og design, slik at du kan få en som tar seg godt ut på kjøkkenbordet om den skal ligge fremme.


Merker innen doseringsesker

Det finnes forskjellige merker når det kommer til dosetter, og noen av de mest ledende merkene innen doseringsbokser er:

  • Medimax doseringseske
  • Medidos doseringseske
  • Anabox doseringseske

Kjøp din doseringsboks her

Hos Med24 finner du pillebokser eller dosetter for kosttilskudd og medisiner. Vi tilbyr deg et stort utvalg av billige doseringsbokser fra de kjente merkene Medidos, Anabox og mange flere. Doseringsbokser er ofte forbundet med mange fordeler. De gir deg en oversikt over doseringen din slik at du ikke tar for mye eller for lite medisin. I tillegg trenger du ikke å dosere medisin hver eneste dag, noe som ofte kan føre til at folk hopper over piller. På denne måten oppnår du en tidsbesparende løsning i hverdagen. Ved å være i kontakt med medisinene dine færre ganger, minimeres risikoen for å ta opp medisinen via håndflaten, og du oppnår bedre hygiene da du kun er i kontakt med pillene én gang.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.